REZULTATE BACALAUREAT 2014. I-a promis fiicei sale 100 de lei pentru fiecare sutime peste 9. Cat a luat fata: "Am incurcat-o"

Ultima actualizare: 13-07-2014 07:04
marius orosanu

REZULTATE BACALAUREAT 2014. Nu faceti pariuri pe rezultatele de la Bacalaureat cu copiii vostri. Mai ales daca stiti ca sunt pasionati de invatatura.

A patit-o chiar presedintele Cartel Alfa din Botosani, Marius Leonardo Orosanu, care a pariat cu fiica lui, Anamaria, ca ii va da cate 100 de lei pentru fiecare sutime peste media generala 9 obtinuta la aceasta sesiune a Bacalaureatului.

Ghinion! "Pariul a fost pus, BAC-ul a trecut, s-au afisat rezultatele! Concluzia, pe scurt, am spus-o deja: am incurcat-o!!! Anamaria a luat 9.10 la romana, 9,70 la istorie si 9.75 la economie!!! Nu va chinuiti sa faceti voi media ca va spun eu: media finala la BAC = 9.51!!!! Am calculat de mai multe ori, sa fiu sigur! Nu de alta, dar fiecare banut e important acum! :)))", a scris Orosanu pe blogul personal.

Cu alte cuvinte, liderul Cartel Alfa din Botosani are o datorie de 5.100 de lei fata de fiica lui. Iar in ziua de 8 iulie s-a achitat de jumatate din aceasta, urmand ca restul sa fie decontat - "plata cu cardul de credit - eventual in rate, fara dobanda - a diverselor lucruri dorite de ea, plata unei excursii sau orice altceva de acest gen".

In ziua in care s-a achitat de prima rata a datoriei, Orosanu a postat chitanta bancara pe Facebook, insotita de mesajul:"Prea multe nu am invatat-o eu pe Anamaria, fiica mea, dar cu siguranta i-am subliniat mereu ca promisiunea facuta este datorie curata, cuvantul dat trebuie respectat, pariul pierdut trebuie platit! Cum puterea exemplului personal reprezinta cea mai buna invatatura (fapte, nu vorbe!), ieri mi-am petrecut aproape toata ziua imprumutand bani de la rude, prieteni, cunostinte! Le multumesc si pe aceasta cale pentru faptul ca m-au ajutat sa ma tin de cuvant si sa-mi achit ieri pariul (cash, 1/2 din suma datorata). Faptul ca ieri a fost si ziua ei a constituit o motivatie suplimentara pentru efortul facut! Nu-mi ramane decat sa ma rog la Dumnezeu sa-mi dea sanatate pentru a munci si a rambursa sumele imprumutate si sa ma rog la seful meu pentru a-mi da o prima atat de necesara si meritata! P.S. Iata si dovada achitarii sumei de 2.550 lei (jumatate de totalul de 5.100 lei), bani oferiti in numerar si depusi aseara in contul fiicei mele".

Insa, Marius Leonardo Orosanu nu se poate declara decat foarte fericit de rezultatele Anamariei, mai ales ca tanara absolventa de liceu nu a facut o ora de pregatire in particular in toata cariera de eleva.

"Va rog sa ma credeti ca sunt banii pe care ii voi plati cu cea mai mare bucurie! Felicitari, Anamaria! Multumesc, Anamaria!", a incheiat mandru fericitul parinte.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO