Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Inedit! Un bărbat va primi mii de euro despăgubire de la primărie, după ce a fost mușcat de un maidanez

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz neobișnuit în Galați! Un bărbat urmează să fie despăgubit de primărie pentru că a fost mușcat de un câine comunitar și a rămas fără un deget de la mâna dreaptă.

Hotărârea dată de magistrații Judecătoriei Galați obligă administrația locală să îi plătească 4.300 de euro, pentru că omul, sudor de meserie, a rămas mutilat.

În urma incidentului, petrecut în septembrie 2016, bărbatul și-a pierdut locul de muncă.

Bărbatul aștepta, la 6 dimineață, într-o stație de autobuz, să plece la serviciu - când a fost atacat de un câine maidanez. Câinele l-a mușcat de mâna dreapta și, chiar dacă omul a suferit mai multe intervenții chirurgicale, medicii nu i-au putut salva un deget, care i-a fost amputat.

Bărbatul, care acum are 38 de ani, spune că, din această cauză, și-a pierdut locul de muncă și a fost nevoit să plece în străinătate, ca să găsească ceva de lucru. Avocatul lui a cerut în instanță despăgubiri de la primărie în valoare de 75.000 de euro, dar a primit 4.300.

Citește și
cobra galbena
60 de oameni în spital, după ce au mâncat carnea unei vaci muşcată de o cobră

Primăria din Galați este singură din țară obligată de instanță să plătească, în urma unui atac al câinilor comunitari.

Și este a doua sentință asemănătoare, după ce părinții unui copil mușcat în 2013 de un câine au primit, de asemenea, o hotărâre prin care au fost despăgubiți cu 10.000 de euro.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult