Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz șocant la o școală din Ilfov. O fată de 15 ani a băut până aproape de comă alcoolică și a fost închisă în sala de sport

Caz șocant la o școală din Ilfov, unde o fată de 15 ani a băut până aproape de comă alcoolică, alături de colegii ei.

Incredibil este că un profesor ar fi închis-o în sala de sport, ca să-și revină, în loc sa cheme Salvarea, iar la finalul programului a trimis-o acasă. Un părinte a gasit-o aproape inconștientă, într-un parc din fața școlii. În plus, părinții altor copii au găsit în telefoanele acestora imagini indecente cu adolescenta.

Este vorba despre o fată de clasa a opta, iar potrivit părinților care au scos la iveală această întâmplare tulburatoare, totul s-ar fi petrecut în urmă cu săptămână.

Părinte: ”Profesorii si directoareaau preferat să o închidă în sala de sport, să o lase pe saltele și ea în starea aceea a început să vomite."

Părinte: “Se putea îneca cu vomă și muri. Nu poți să lasi un minor în stare de ebrietate nesupravegheat și fără să chemi ajutor medical. Am întrebat ce s-a întâmplat, ce măsuri s-au luat și ne-a spus că nu e treaba noastră."

Că ar fi băut în școală nu este tot. Strigător la cer este că toți copiii au distribuit între ei pe telefoane poze cu fata în ipostaze indecente făcute, se pare, în afara școlii.

Părinte: "Au venit copiii de la școală și au zis că au găsit prezervative în toaletă."

Părinte: "Am făcut trei plângeri către Inspectoratul Școlar Ilfov, Inspectoratul de Poliție și Minister."

Primarul localității spune că ar fi stat de vorbă cu reprezentanții școlii, iar aceștia i-au spus altceva.

Primar: “Această faptă semnalată ieri se petrecea în afara unității școlare."

Directorul școlii nu a dorit să ne ofere un punct de vedere.

Directia de Asistență Socială verifică acum situația din familia copilei. Aceasta le-ar fi recunoscut că a băut și că nu-și mai amintește nimic din ce s-a întâmplat după.

Anne-Marie Ciolcă, purt. cuv. IPJ Ilfov: "Polițiștii din Ciolpani au fost sesizați cu privire la introducerea în școală de băuturi alcoolice de către mai mulți elevi. Pe parcursul zilei au fost semnalate și alte aspecte verificate de polițiștii Biroului de Siguranță Școlară."

Mai exact, polițiștii verifică în ce împrejurări a fost filmată tânara în ipostaze indecente. Inspectoratul Școlar Ilfov va demara o anchetă la școală.

Citește și

Citește mai mult