Un preot băut din Olt a accidentat mortal un copil și a încercat să modifice probele de la locul faptei

Ultima actualizare: 03-01-2021 13:56
accident masina
Getty

Un preot din Olt aflat sub influența alcoolului a accidentat mortal sâmbătă un adolescent în vârstă de 15 ani, după care a modificat probele de la locul faptei.

Preotul din comuna Bîrza a accidentat mortal un copil de 15 ani din Bobicești, după care a modificat probele de locul faptei pentru a-i pune pe anchetatori pe o pistă falsă, scrie Olt Alert.

Omul bisericii a mutat mașina într-o poziție în care datele ulterioare ale anchetei să îl poată avantaja, deși, potrivit legii, șoferul care a produs un accident nu are voie să miște autoturismul din poziția în care s-a oprit, astfel încât polițiști să poată stabili cu exactitate împrejurările în care evenimentul rutier a avut loc.

Acum, după ce anchetatorii au descoperit faptele suplimentare ale autorului accidentului, preotul este cercetat pentru trei infracțiuni.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de ucidere din culpă, conducerea sub influența alcoolului sau altor substanțe și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO