Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cătălin Rădulescu: Medicii să dea salariile înapoi și să plece din țară

Deputatul Cătălin Rădulescu a ajuns la sediul PSD şi a spus despre sentinţa lui Dragnea că “a fost o execuţie ca în stilul anilor ’50”.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat luni că decizia ÎCCJ în cazul lui Liviu Dragnea "este o execuţie a anilor '50".

"O să se bucure cei care au votat ieri şi probabil că oamenii care au primit pensiile mari o să le dea înapoi - că USR şi ceilalţi o să le ceară asta, cei care sunt agricultori o să dea înapoi subvenţiile, pensionarii la fel, salariaţii. Şi să le fie bine cu cei pe care i-au votat! Se vede foarte clar că există o execuţie a anilor '50, au fost toţi achitaţi sau condamnaţi cu suspendare. Sigur, trebuia dat un exemplu. (...) Rămâneţi voi (jurnaliştii - n.r.) aici în ţară cu securiştii. Eu nu am văzut în viaţa mea niciun fel de justiţie independentă, în ultimii 10 ani de zile, pentru că o justiţie independentă funcţionează altfel, nu cu protocoale, nu cu echipe mixte, nu cu securişti care inventează denunţători. Pentru că n-o să găsiţi niciunde în Europa felul ăsta de a fi. Îi suntem alături. Să fie tare acolo unde va fi şi... ce mai putem să spunem altceva. Dacă o să putem să îl vizităm, o să îl vizităm, categoric o să îl vizităm", a precizat Rădulescu, la sediul PSD.

Cătălin Rădulescu: ”De azi daţi în cap, violaţi, faceţi ce vreţi”  

El a susţinut că PSD va fi condus interimar de preşedintele executiv, Viorica Dăncilă, urmând să fie convocat un congres şi şi-a exprimat regretul că PSD a pierdut alegerile.

"Asta-i viaţa. Au câştigat în celelalte ţări, la noi n-au câştigat. (...) Românii au vrut altceva pe fondul ăsta de ură. De azi e liber la dat în cap. Le spun tuturor care şi-au dorit astfel de voturi: daţi în cap, violaţi, faceţi tot ce vreţi că ăsta este trendul!",

Citește și
liderii PSD
Şedinţă de urgenţă la PSD după condamnarea lui Dragnea. Dăncilă preia conducerea
Cătălin Rădulescu: ”Medicii care au primit salarii de patru ori mai mari să le dea înapoi şi să plece din ţară”  

”A fost o ură generală împotriva preşedintelui Dragnea. PSD a greşit că a acceptat referendum împreună cu alegerile europarlamerntre. Sigur că PSD câştiga. Lumea a ieşit la vot împotriva lui Dragnea. PSD renaşte din cenuşă. Vom face un Congres pentru că trebuie schimbate multe lucruri. Nu poate fi un singur om vinovat pentru ce s-a întâmplat în PSD. Medicii care au primit salarii de patru ori mai mari să le dea înapoi şi să plece din ţară. Pensionarii, la fel. Şi fermierii să dea subvenţia înapoi la USR. Dacă le place ce măsuri propune PNL şi USR să rămână cu ele“, a spus Cătălin Rădulescu la digi24

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult