Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Viitorii acoliţi ai lui Putin, puşi să sară de pe stânci şi să stea sub tanc

Viitoarea generaţie de guvernatori ruşi trebuie să treacă printr-un program extrem de dur de antrenament fizic.

Potrivit Moscow Times, viitorii demnitari ruşi care vor să facă parte din noua echipă a lui Vladimir Putin trebuie să treacă printr-o sesiune extrem de dură de antrenamente, care au loc la Soci, pe malul Mării Negre. Imaginile care au ajuns în posesia presei ruse arată cum candidaţii la posturi de guvernator sar în mare de la mare înălţime pe stânci şi se întind pe drum în timp ce un transportor blindat trece peste ei.

Acest program de pregătire durează 9 luni şi a fost conceput de Academia Prezidenţiala de Economie şi Administraţie Publică. Exerciţiile mai cuprind salturi cu paraşuta dar şi antrenamente cu arme de foc şi grenade. Alte secţiuni ale programului de antrenament au loc în Malaysia şi Singapore, dar şi la „team-building-uri” cu oligarhi ruşi apropiaţi regimului Putin.

 

 

Citește și
afis electoral pentru alegerile prezidentiale din Rusia
Cifre de prezenţă de la alegerile de luna viitoare din Rusia, publicate din greşeală

Luna aceasta, 74 de persoane au reuşit să absolve programul de pregătire, primind diplome de la numărul 2 din administraţia prezidenţială, Serghei Kirienko. Şapte dintre absolvenţii programului au ajuns guvernatori iar un al optulea, premier al Daghestanului. Chiar înaintea alegerilor prezidenţiale din martie, Putin a demis peste 20 de guvernatori.

Pe de altă parte, experţii consultaţi de Moscow Times spun că viitoarea generaţie de lideri locali, deşi trece testele fizice, nu are suficientă pregătire politică şi administrativă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult