Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Una dintre cele mai frumoase polițiste din Iași ar fi fost prinsă la furat de haine în mall. S-a ales cu dosar penal

O tânără, în vârstă de 22 de ani, care ocupă funcția de agent principal în cadru lnspectoratului General pentru Imigrări Iași, ar fi fost prinsă la furat de haine în mall. Paznicul este cel care a dat alarma.  

Cu toate că se află la începutul carierei sale, tânăra, originară din județul Vaslui, ar fi fost implicată într-un incident la un centru comercial din zona Tudor Vladimirescu, pe data de 6 noiembrie, scrie BZI.

Evenimentul a avut loc când alarma magazinului a fost declanșată în momentul în care tânăra ar fi părăsit un magazin de îmbrăcăminte. Un paznic s-a apropiat pentru a verifica situația și a descoperit că tânăra ar fi avut asupra ei mai multe articole vestimentare. Respectând procedurile, paznicul a solicitat intervenția poliției.

După ce oamenii legii au luat-o la întrebări, au aflat că tânăra este agent în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

„La data de 6 noiembrie 2023, polițiștii Secției nr. 4 Poliție Iași au fost sesizați de către un agent de pază cu privire la faptul că o tânără de 22 de ani a fost prinsă în timp ce ar fi sustras articole vestimentare dintr-un centru comercial din municipiul Iași, cauzând un prejudiciu de aproximativ 554 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Citește și
politie
Doi hoți care au spart o casă din Vâlcea în vară, prinși la patru luni distanță. Prejudiciul, estimat la 20.000 de lei

Tânăra, care este considerată una dintre cele mai frumoase agente MAI, s-a ales cu dosar penal și riscă să-și piardă slujba în cadrul MAI.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult