Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un avion s-a prăbușit peste o casă în SUA. Trei locuințe au luat foc. VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un avion de tip Cessna 414 s-a prăbușit peste o casă din New Jersey, marți dimineață, imobilul izbucnind în flăcări.

Avionul s-a prăbușit în jurul orei locale 11.00, potrivit Administrației Federale pentru Aviație din SUA, care a demarat o anchetă pentru a stabili cauzele tragediei.

Casa lovită de avion a fost cuprinsă imediat de flăcări, însă proprietarii nu se aflau în interior la momentul impactului. Flăcările s-au extins rapid și la alte două locuințe din apropiere, fără să rezulte victime, potrivit NBC New York.

Potrivit primarului din Woodbridge, John McCormac, la bordul avionului se afla doar pilotul, iar starea sa nu este încă cunoscută.

Citește și
Avionul spațial X-37B - 1
Avion spațial misterios, la finalul unei misiuni secrete. Ce record a doborât

"Avionul se auzea că zboară foarte jos, iar motorul a început să bolborosească. Brusc a fost o explozie uriașă, mai puternică decât orice accident de circulație pe care l-am auzit vreodată", a declarat o persoană care locuiește în apropiere.

La ora la care a avut loc accidentul aviatic, oficialii unui aeroport din apropiere au transmis că condițiile meteo s-au înrăutățit brusc între 10.55 și 11.55. Vizibilitatea a scăzut de la 16 km la doar 3 km și au apărut rafale de vânt.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult