Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un angajat s-a sinucis într-un supermarket. Cadavrul lui a fost găsit după trei zile

Corpul unui muncitor depresiv, care și-a luat viața într-un supermarket, a fost găsit abia trei zile mai târziu. S-a sinucis pentru că era „dezamăgit” de faptul că s-au alocat fonduri insuficiente pentru pacienții cu probleme psihice.    

Phillip Huntley a lucrat la sucursala Asda din Bodmin, Cornwall, timp de 17 ani, și a decis să-și ia viața pe 4 mai, conform unei anchete, scrie Daily Mail.

Cadavrul bărbatului a fost găsit de un coleg trei zile mai târziu. A fost chemată poliția, clienții au fost evacuați, iar magazinul a fost închis pentru o zi.

Bărbatul a fost descris ca fiind „liniștit”, dar devenise „mai introvertit” în ultimii ani din cauza unei despărțiri. Acesta aștepta o programare pentru a-și trata depresia și anxietatea.

Emma Hillson, asistentul medicului legist pentru Cornwall și Insulele Scilly, a fost informată despre modul în care domnul Huntley a fost „dezamăgit” de faptul că s-au alocat fonduri insuficiente pentru pacienții cu probleme psihice.

Citește și
apartament
Un chiriaș s-a sinucis pentru că vecinul făcea zgomot prea mare. Ce i-a cerut înainte proprietarului apartamentului

Bărbatul avea un istoric de 25 de ani de probleme de sănătate mintală, se arată în ancheta privind moartea sa.

Huntley, care lucra de la 3 dimineața până la 11 dimineața, fusese înregistrat ultima dată la serviciu luni, 1 mai, cu trei zile înainte de a fi găsit mort, iar aceasta a fost ultima dată când a fost văzut pe înregistrările CCTV.

Colegii au raportat că a plecat mai devreme în acea zi, ceea ce l-a determinat pe șeful lui Huntley să dea un telefon, dar nu a primit niciun răspuns.

Alte îngrijorări au apărut atunci când Huntley nu s-a prezentat la serviciu în dimineața următoare. Un angajat a mers la el acasă pentru a vedea dacă se simțea bine, dar nu era acolo.

Următoarele două zile au fost zilele libere ale lui Huntley. Cadavrul său a fost descoperit, joi, de un coleg în sala de wellness a personalului, care era foarte rar folosită.

A fost chemată poliția, iar magazinul a fost închis temporar, dar a fost redeschis a doua zi.

Huntley a fost concediat de două ori din cauza depresiei.

Acesta a fost dat afară o dată la sfârșitul anului 2022 și din nou în martie. El a avut o istorie de 25 de ani de probleme de sănătate mintală și a fost diagnosticat cu depresie în 2007.

Se autoinstruise pentru a cere ajutor în mai multe rânduri între 2007 și 2023 și, mai recent, îi raportase medicului său de familie că suferă de „depresie severă”, anxietate și semne de tulburare obsesiv-compulsivă (TOC), alături de gânduri sinucigașe.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult