Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Israelul ia în calcul reintroducerea restricțiilor anti-Covid

Numărul cazurilor de infectare cu coronavirus a crescut exponențial, în ultimele săptămâni, în Israel, motiv pentru care autoritățile iau în calcul reintroducerea restricțiilor.  

Israelul a înregistrat, luni, peste 10.000 de rezultate pozitive la testele pentru coronavirus, aceasta fiind cea mai mare cifră înregistrată de la începutul lunii aprilie.

Duminică, din 29.681 de teste Covid-19 efectuate, 10.202 au avut rezultat pozitiv. Rata de infectare cu coronavirus crește astfel la 1,32, potrivit datelor publicate de Ministerul Sănătăţii.

Un număr de 168 de pacienţi infectaţi se află internaţi în stare gravă, ceea ce reprezintă o creştere de 95% comparativ cu săptămâna trecută. Unitățile spitalicești iau deja în calcul să redeschidă saloanele dedicate bolnavilor de Covid-19.

Guvernul israelian ia în calcul reintroducerea unor restricţii anti-Covid, informează EFE și Agerpres. Una dintre măsuri ar fi reintroducerea obligativității măștilor în spațiile închise. De asemenea, autoritățile mai iau în calcul vaccinarea anti-Covid a bebelușilor și copiilor preșcolari. În Statele Unite a început deja vaccinarea pentru aceste categorii de vârstă.

Citește și
parada gay
Explozie de culoare la parada gay din Tel Aviv. Zeci de mii de israelieni au participat la eveniment

De la începutul pandemiei de coronavirus, în Israel, țară care numără o populație de 9 milioane de locuitori, au fost înregistrate 4,2 milioane de cazuri de îmbolnăviri și aproximativ 10 000 de decese asociate acestei boli.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult