Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Şefa UNICEF a fost rănită într-un accident de maşină în drum spre Fâșia Gaza şi îşi amână vizita în Israel

Catherine Russell, cea care deține funcția de director executiv al UNICEF, a fost rănită, marţi, într-un accident de maşină în Egipt, în timp ce se deplasa spre Fâşia Gaza.

Din cauza rănilor suferite, aceasta a fost nevoită să-şi amâne o vizită în Israel, a anunțat, miercuri, un purtător de cuvânt al UNICEF, notează News.ro, care citează Reuters.

"În timp ce se afla în drum spre Rafah, credem că maşina a lovit sau a încercat să evite o groapă mare, ceea ce a făcut ca maşina să treacă peste un şanţ adânc şi să se răstoarne pe o parte", a declarat Kurtis Cooper, şeful departamentului de presă al UNICEF.

Catherine Russell "a suferit contuzii semnificative şi are un disconfort destul de mare, dar rănile sale nu sunt considerate grave", a spus purtătorul de cuvânt.

Acesta a precizat că Russell şi-a continuat vizita în Gaza, iar apoi medicii au stabilit că are nevoie de îngrijiri suplimentare, aşa că şi-a amânat restul vizitei sale în regiune, care includea şi Israelul, unde spera să se întâlnească cu familiile copiilor răpiţi.

Citește și
Al-Shifa
„Câini sălbatici care mănâncă cadavre” în fața spitalului din Gaza. Morga a fost închisă după bombardamentele Israelului

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult