Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Româncă arestată în Italia. Și-ar fi înjunghiat mortal partenerul. De la ce a pornit totul

Your browser doesn't support HTML5 video.

O româncă de 38 de ani este principala suspectă într-un caz de crimă, în Italia. Anchetatorii bănuiesc că aceasta și-ar fi ucis partenerul de viață, un italian de 60 de ani.

Crima s-ar fi petrecut într-o regiune din sudul Italiei, chiar în casa unde locuia femeia. Românca, în vârstă de 38 de ani, ar fi sunat să spună că iubitul ei este în stare gravă.

Potrivit unui comunicat dat de carabinierii din provincia Foggia, bărbatul a fost înjunghiat de două ori. Rănile provocate la nivelul gâtului și pieptului au fost grave, iar acesta nu a mai putut fi salvat.

Potrivit jurnaliștilor din peninsulă, totul ar fi pornit de la ceartă izbucnită pe fondul unei crize de gelozie. Cei doi aveau o relație, iar localnicii știau că sunt un cuplu de mai mult timp. Imediat după ce a fost anunțată crima, zona a fost împânzită de anchetatori, iar femeia a fost audiată ore întregi, după care a fost reținută. Autoritățile au cerut și imaginile de pe camerele de supraveghere de pe străduțele înguste din apropierea locului unde bărbatul a fost ucis.

Deocamdată, potrivit celor din peninsulă, românca rămâne în arest.

Citește și
injunghiere iasi
Chinuit de gelozie, un ieșean l-a ucis pe iubitul fostei sale partenere, apoi s-a sinucis

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult