Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie și-a încuiat prietenul într-o valiză și l-a lăsat să moară acolo. Ce a făcut pare rupt dintr-un film de groază

O femeie din Florida este judecată pentru crimă, după ce și-a încuiat prietenul într-o valiză și l-a lăsat să moară acolo. Totul a pornit de la o joacă de-a v-ați ascunselea la beție și s-a terminat cu moartea cumplită a bărbatului.  

O femeie din Florida acuzată că și-a lăsat iubitul să moară după ce acesta a fost închis într-o valiză în casa lor va fi judecată în octombrie, după o audiere care a avut loc vineri, la aproape 4 ani de la arestarea ei, scrie Independent. Sarah Boone, acum în vârstă de 46 de ani, a pledat nevinovată pentru acuzația de crimă de gradul doi.

Femeia le-a spus inițial detectivilor de la biroul șerifului din Orange County că ea și iubitul ei, Jorge Torres, se jucau de-a v-ați ascunselea după ce au băut, în reședința pe care o împart în Winter Park, Florida, când au crezut că ar fi amuzant pentru el să intre în valiză.

La un moment dat, ea a decis să meargă la culcare, crezând că Jorge putea să iasă singur din valiză, a spus femeia detectivilor, potrivit unui raport de arestare. Când s-a trezit în dimineața următoare, nu l-a găsit pe bărbat, dar apoi și-a amintit că era în valiză. A desfăcut fermoarul valizei și l-a găsit mort, se mai arată în actul de arestare.

Femeia a filmat chinurile prin care trecea iubitul ei

Cu toate acestea, detectivii au acuzat-o pe Sarah Boone de crimă după ce au găsit videoclipuri pe telefonul ei mobil în care Jorge strigă că nu poate respira în valiză și striga numele ei.

Citește și
bagaj aeroport
Surpriză pentru un bărbat care a plătit 11 lire sterline pentru o valiză, la o licitaţie de bagaje pierdute. Ce a găsit

„Da, asta faci tu când mă sufoci pe mine”, spunea femeia într-unul dintre videoclipuri. „Oh, așa simt când mă înșeli”.

Un raport al autopsiei a arătat că Jorge Torres avea zgârieturi pe spate și gât și contuzii la umăr, craniu și frunte din cauza unui traumatism cu produs cu obiecte contondente, precum și o tăietură în apropierea buzei rupte.

De la arestarea ei, Sarah Boone a schimbat mai mulți avocați, contribuind la întârzierea procesului ei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult