Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a murit în avion în timp ce se ducea la o înmormântare

O femeia care se ducea la o înmormântare în Italia a murit în urma unui infarct suferit chiar în avionul cu care zbura spre funeralii.

O femeie în vârstă de 68 de ani a murit în ajunul Paștelui catolic în timp ce zbura cu avionul către Sicilia, unde trebuia să participe la o înmormântare, scrie Rotalianul.

Incidentul a avut loc pe un zbor Wizza Air care decolase din Bologna și se îndrepta spre Catania. Femeia voia să ajungă într-o localitate din Sicilia pentru a participa la funeraliile unei rude.

În timpul zborului, femeii i s-a făcut brusc rău și a murit din cauza unui infarct. Compania aeriană a anulat zborul ulterior din Catania într-un anunț care a cuprins și informația referitoare la decesul pasagerei sale.

”A decedat o pasageră. Condoleanțe!”

„Zborul Catania – Linate – Catania al companiei Wizz Air, programat pentru această seară cu plecarea primei secțiuni la ora 20:15, a fost anulat. Compania a programat o plecare suplimentară pentru ziua de mâine.

Citește și
avion rusesc
Momentul în care un avion de război rusesc în flăcări se prăbușește în Marea Neagră VIDEO

Pe zborul anterior, venind din Bologna, se pare că a decedat o pasageră. Condoleanțe!”, a transmis Sicilia in Volo, specializat în evenimente aviatice.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult