Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Furie în Italia după ce o adolescentă a fost violată și ucisă de doi migranți

Doi migranți au fost arestați la Roma fiind suspectați că au violat și ucis o adolescentă, caz care a stârnit o furie generală în peninsulă.

Corpul tinerei, Desirée Mariottini, de 16 ani, a fost găsit într-o clădire abandonată amplasată într-o zonă din Roma cunoscută pentru traficul de droguri. Fata a fost drogată și violată de mai mulți indivizi, relatează BBC NEWS.

Ministrul de interne Matteo Salvini a salutat arestările celor doi bărbați senegalezi, condamnând în termeni foarte duri faptele lor și numindu-i "viermi".

Salvini, aflat în fruntea unui partid care promovează politici anti-imigrație, a condus acțiuni care vizează eliminarea protecției migranților cărora nu li s-a acordat statutul de refugiat, precum și stoparea acțiunior ONG-urilor care salvează zilnic din mări migranți și îi aduc în Italia.

Miercuri, Salvini a fost la locul crimei, situat aproape de stația principală Termini din Roma, însă a fost întâmpinat cu insulte de locuitorii din zonă, care l-au acuzat că a profitat de tragedie pentru a câștiga capital politic.

Anchetatorii cred că adolescenta a căzut inconștientă după ce a primit un cocktail de medicamente, care, în final, a ucis-o. Înainte să moară, fata a fost abuzată sexual.

Poliția crede că șase bărbați au fost implicați în cazul șocant, inclusiv doi italieni. Un al treilea suspect a fost dat în urmărire.

Cei doi senegalezi arestați au 26 și 42 de ani.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult