Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Droguri în valoare de 2 milioane de dolari au fost confiscate în Arizona

Autoritățile din Arizona au confiscat metamfetamină și marijuana în valoare de 2 milioane de dolari. Trei dintre cei patru suspecți care transportau drogurile au fost reținuți, relatează Fox News.

Două camioane încărcate cu marijuana și metamfetamină au fost urmărite și oprite.

Poliția din Maricopa, agenții de frontieră și forțele aeriene au lucrat împreună la acest caz și au reușit să confiște droguri în valoare de 2 milioane de dolari, dar și să rețină trei dintre cei patru suspecți.

Două camioane încărcate cu pachete de droguri au evitat un punct de trecere al frontierei și s-au îndreptat spre o zonă a deșertului nelocuită.

Citește și
borcan cu marijuana
Ce a pățit un doctor care a diagnosticat greşit un copil şi i-a prescris marijuana

Trei dintre cei patrru bărbați care transportau drogurile au fost reținuți.

Jose Jaime Garcia-Lopez, Yoni Ontiveros-Torres și Ruben Espericueta-Jiminez au fost acuzați de posesie, vânzare și transport de droguri periculoase. Însă, cel de-al patrulea a reușit să fugă.

"Detectivii au colaborat cu agenții de poliție și sprijinul aerian, iar trei dintre suspecți au fost reținuți ulterior. Vehiculele încărcate cu pachete de metamfetamină și marijuana fuseseră furate și aveau plăcuțe de înmatriculare false", au declarat autoritățile. Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult