Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cel puţin 22 de morţi şi 50 de răniţi într-un accident de tren în Pakistan. VIDEO

Cel puţin 22 de oameni au fost ucişi şi peste 50 au fost răniţi duminică, după ce un tren de pasageri a deraiat în districtul Sanghar din provincia Sindh, în sudul Pakistanului, a anunţat poliţia locală, transmite Xinhua, citat de Agerpres.

Zece vagoane ale trenului Hazara Express au deraiat în momentul în care locomotiva traversa un pod lângă oraşul Sarhari, în zona Shahdadpur, a declarat presei Muhammad Younis Chandio, inspector general adjunct al poliţiei regionale. După accident, poliţia şi echipele de prim ajutor s-au deplasat la faţa locului, au scos pasagerii răniţi care rămăseseră blocaţi între fiarele contorsionate ale vagoanelor şi i-au transportat la spitalele din apropiere.

Chandio a declarat că există temerea că numărul victimelor ar putea creşte, în condiţiile în care mai mulţi răniţi, dar şi cadavre sunt blocate în interiorul vagoanelor. Trenul Hazara Express a plecat duminică din oraşul port Karachi, din sudul Pakistanului, şi se îndrepta către provincia Punjab, din est, având ca destinaţie finală provincia Khyber Pakhtunkhwa, din nord-vest. Traficul feroviar a fost suspendat pe ambele sensuri, a anunţat Pakistan Railways. 

În 2021, două trenuri care circulau în provincia Sindh s-au ciocnit, provocând moartea a cel puţin 40 de persoane şi rănirea a zeci de persoane.

Citește și
accident letcani
Un bărbat este în stare gravă după ce a fost lovit de mașină pe o trecere de pietoni din Lețcani, chiar în fața primăriei

Între 2013 şi 2019, 150 de persoane au murit în astfel de incidente, potrivit rapoartelor presei locale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult