Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A găzduit timp de câteva luni o tânără externată de la Psihiatrie, însă ce a urmat este șocant. Ce a pățit un bărbat

Un tragic incident a zguduit comunitatea din Uccle, o localitate din regiunea capitalei Bruxelles, atunci când un bărbat în vârstă de 67 de ani, identificat doar cu prenumele Jean, a fost descoperit „tăiat în bucăți” în propriul apartament.

Descoperirea macabră a fost făcută pe 27 februarie, când rămășițele sale au fost găsite în valize, scrie sudinfo.be.

Potrivit poliției belgiene, Jean oferise adăpost unei tinere femei, Jessica, în vârstă de 35 de ani, după ce aceasta fusese externată dintr-un spital psihiatric. Situația a devenit dramatică când Jessica a sunat la poliție, amenințând că se sinucide, și a dezvăluit că a ucis bărbatul care o găzduise.

Investigațiile au dezvăluit că cei doi au avut o dispută în cursul lunii noiembrie, iar Jessica l-a ucis pe Jean cu un cuțit. Încercând, probabil, să scape de corp, aceasta l-a decapitat și dezmembrat, punându-l într-o valiză verde și în alte recipiente de plastic.

Deși Jessica a amenințat că se sinucide, ea nu a încercat să fugă și a păstrat bucățile de cadavru în apartamentul unde locuia. Potrivit poliției, aceasta avea un istoric psihiatric și era cunoscută pentru activități precum prostituția și consumul de droguri.

Citește și
injunghiere iasi
Chinuit de gelozie, un ieșean l-a ucis pe iubitul fostei sale partenere, apoi s-a sinucis

Alain, fostul iubit al femeii, a mărturisit că, deși știa de problemele psihice ale acesteia, nu a crezut-o niciodată capabilă de o crimă atât de brutală. El a descris-o ca fiind o persoană amabilă și inteligentă, cu excepția episoadelor sale de criză.

În ziua crimei, Jessica l-a contactat pe Alain printr-un apel video, dezvăluindu-i că a ucis pe cineva și arătându-i rămășițele în valize. Ulterior, Alain a alertat poliția, încheind astfel acest tragic capitol al vieții lor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult