Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Evaluarea Națională 2020. Baremul de corectare la Matematică

Your browser doesn't support HTML5 video.

Examenul la Matematică a fost a doua probă de la Evaluarea Națională 2020. Luni, 15 iunie, elevii au susținut proba la Limba și literatura română. Subiectele și baremul la Matematică au fost publicate pe edu.ro la ora 15:00.

Baremul este cel în funcție de care profesorii vor evalua lucrările scrise de elevi la examenul de Matematică de la Evaluarea Națională 2020.

Vezi aici rezolvarea subiectelor la matematică  

Luni, 15 iunie, la nivelul Ministerului Educației s-a luat decizia de anonimizare a rezultatelor examenului de Evaluare Națională 2020, iar, în 16 iunie, această decizie a fost transmisă tuturor unităților de învățământ din teritoriu.

Motivul pentru care s-a luat această decizie este legat de posibilitatea ca unii părinți să nu dorească faptul ca notele obținute de copiii lor să fie publice.

Citește și
evaluare națională 2020 matematica
Rezolvarea subiectelor la Matematică, Evaluare Națională. Care este baremul de corectare

Astfel, miercuri, 17 iunie, după examenul de matematică la Evaluarea Națională 2020, fiecare elev va primi un cod personal, care va putea fi folosit pentru aflarea rezultatelor. Mai exact, atunci când în centrele de examen vor fi afișate rezultatele, acestea nu vor mai include numele elevilor, ci doar codurile acestora.

În felul acesta, doar cine își cunoaște codul va putea afla notele obținute la examenul de Evaluare Națională 2020.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult