Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un parc din centrul Galațiului, închis din cauza zgomotului. Locatarii unui cartier au avut câștig de cauză în instanță

Your browser doesn't support HTML5 video.

În timp ce ne plângem că nu avem spații verzi în orașe, iar locurile de joacă pentru copii sunt puține, locatarii unui cartier din centrul Galațiului au reușit să obțină, în instanță, demolarea unui parc.

Aglomerația și gălăgia au fost argumentele care i-au convins pe judecători. Acum toboganele, balansoarele și leagănele de aici vor ajunge la fier vechi.

Parcul, care a tulburat liniștea locatarilor din acest cartier, se întinde pe o suprafață de 600 de metri pătrați și are chiar o sală de sport în aer liber.

Zeci de copii veneau aici în fiecare zi. În timp ce unii sunt supărați că s-a distrus un loc de joacă, alții spun că nu mai puteau trăi în case din pricina zgomotului.

90 de locatari au depus plângeri la primărie și au cerut desființarea locului de joacă.

Citește și
copil
Copil de 4 ani din Gorj, dat dispărut de acasă, găsit de poliţişti într-un parc

S-au plans de gălăgia pe care o fac copiii, dar și de faptul că zona este foarte aglomerată. În plus, spun oamenii, în urma distracției rămân zilnic mormane de gunoi.

Altora, însă, nu le vină să creadă că parcul va fi demolat în curând.

„Nu sunt de acord cu desființarea parcului, deoarece copiii în general unde să se ducă, pentru că nu prea sunt locuri de joacă”, a reacționat o femeie.

Petrica Pațilea - purtător de cuvânt primăria Galați: „Este primul parc din municipiul Galați care, din păcate, urmează să fie închis. Au acționat municipalitatea în instanță și au și câștigat. Urmează în cel mai scurt timp să închidem acest parc”.

Decizia Judecătoriei din Galați este definitivă și va fi pusă în aplicare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult