Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un copil de un an și jumătate a murit, după ce tractorul în care se afla s-a răsturnat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tragedie într-un sat din Gorj, unde un copil de un an și jumătate a murit dupa ce tractorul condus de tatăl lui s-a răsturnat. Lângă el, în cabină, se afla și fratele de opt ani, care a fost rănit.

Vehiculul s-a dus în gol mai bine de 10 metri, după ce s-ar fi rupt o roată. Polițiștii spun că tractorul nu era înmatriculat, iar barbatul nu avea permis pentru a-l conduce. 

Nenorocirea s-a întâmplat în satul Valea Motrului, din comună Văgiulești. Pe o porţiune de drum drept, tractorul a ieşit în decor în mod inexplicabil şi a căzut într-o râpă de peste 10 metri.

Florin Băzăluică, fratele tractoristului: „I se desfăcu roată în mers pe faţă, avu copiii în ăla şi îl trase. A pierdut controlul, da, aşa zise şi el”. Reporter: „Era încărcată remorca?” Florin Băzăluică: „Da, îl împinse şi se întâmplă”. Reporter: „Dar tractorul era bun?” Florin Băzăluică: „Da, n-a avut nicio problemă. Cred că i se desfăcu o piuliţă la roata din faţă, din câte văzurăm noi, sări roata şi îl trase dreapta”. Bărbatul a scăpat cu răni uşoare şi a reuşit să îşi scoată copiii din tractor. I-a trimis pe amândoi cu o maşină înspre ambulanțele care veneau să îi preia. Din păcate, însă, mezinul familiei nu a mai putut fi salvat.

Florin Chisim, purtător de cuvânt al ISU Gorj: „Din păcate pentru copilul în vârstă de aproximativ un an şi jumătate, în ciuda eforturilor depuse de echipajul SMURD şi de medicii spitalului Motru, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva”.

Citește și
Accident de tren
Tractor lovit de tren, în Sibiu. Echipajele SMURD au intervenit de urgență

Nenorociea s-a întâmplat la doar câteva sute de metri de casa bărbatului.

Tractoristul nu avea permis pentru a conduce tractorul, care nu era nici măcar înmatriculat. În plus, remorca era improvizată, după cum arată primele date din anchetă.

Victor Tuhașu, purtător de cuvânt al IPJ Gorj: „În cauză s a întocmit doar penal. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei de autovehicul”.

Bărbatul nu consumase alcool înainte de a porni la drum cu tractorul. El a rămas internat în spital împreună cu fiul său.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult