Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șeful de la Interne, despre dosarul de la Sibiu: Confirm că au fost dificultăți cu un magistrat în obținerea mandatelor

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a făcut declarații referitoare la cazul de la Sibiu, unde omul de afaceri Adrian Kreiner a fost jefuit și bătut crunt de trei indivizi.

„Cu privire la dificultățile procedurale, cred că este o situație asupra căreia merită să se aplece Consiliul Superior al Magistraturii, dar aici sunt proceduri specifice pe care cei care le pot declanșa vor hotărî să o facă sau să nu o facă, depinde de ce informație au”, a precizat ministrul Afacerilor Interne, potrivit unui comunicat de presă.

Cătălin Predoiu nu a negat că magistratul și-a închis telefonul, deși ministrul avea nevoie de mandate de vineri, 17 noiembrie. Magistratul le-a amânat pentru sâmbătă, 18 noiembrie, ulterior pentru ziua de miercuri, 22 noiembrie, însă autoritățile din străinătate îi identificaseră pe indivizi și urmau să-i rețină.

„În final s-au făcut toate procedurile legale, a fost respectată legea și acțiunea polițiștilor a fost încununată de succes”, a transmis ministrul.

„Rezolvarea acestui caz este un mesaj către orice cetățean care și-ar pune în gând să mai încalce legea, în felul acesta, atât de grav, cu speranța că poate scăpa prin fugă. Vor fi prinși oriunde merg, mai devreme sau mai târziu”, a mai afirmat Cătălin Predoiu, la România TV.

Citește și
jaf sibiu
Cei trei bărbați care l-ar fi ucis pe omul de afaceri din Sibiu, daţi în urmărire. Au fost emise mandate de arestare în lipsă

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult