Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prima reacție a Patriarhiei Române, după ce constructorul Catedralei Neamului a fost amendat

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a precizat că avizul ISU nu a fost acordat din cauza faptului că lucrările la Catedrala Mântuirii Neamului nu sunt încă ”totalmente finalizate”.

”Avizul ISU nu a fost acordat exclusiv din cauza faptului ca lucrările nu sunt încă totalmente finalizate, nu pentru ca ar exista vreun risc pentru cei care intra in catedrala. Au fost luate toate măsurile necesare, neexistând absolut niciun risc legat de siguranța pentru cei care vor participa. Catedrala Naționala din București este cel mai sigur edificiu din România”, a precizat Vasile Bănescu.

Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov a precizat că în cursul zilei de vineri constructorul a fost amendat cu 10.000 de lei pentru încălcarea normelor de securitate la incendiu aplicabile la organizarea de şantier. Pentru că peste 30.000 de credincioşi vor participa la evenimentul de sfinţire, mai multe echipaje de poliţişti, pompieri, jandarmi şi medici se vor afla la faţa locului.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Citește și
catedrala mantuirii neamului, sfintire, slujba de sfintire, catedrala
ISU nu a dat aviz pentru evenimentul de sfinţire a Catedralei Neamului: Se face pe răspunderea proprietarului

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult