Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Festival de weekend, la marginea pădurii. „E distracție aici, distracție în natură”

Your browser doesn't support HTML5 video.

La Iași, cei care iubesc natura au avut ocazia să petreacă weekendul la marginea pădurii. Oamenii au campat într-o comună aflată la 12 kilometri de oraș și s-au distrat în aer liber. Nu au lipsit focul de tabără și bunătățile pregătite la ceaun.

Timp de două zile, la petrecere au venit aproape 3.000 de persoane. Festivalul WoodScape a avut loc în pădurea Ciurea și a adus în acelaşi loc iubitori ai naturii, artiști și producători locali.

Ciprian Alexa, artist: „Avem un tulnic pe care noi cu drag îl folosim să anunțăm intrările noastre pe scenă, făcut de un meșter popular din Republica Moldova.”

Bogdan Curelariu, artist: „Folclor autentic cules de noi și de alții. Dăm mai departe ceea ce am primit și ceea ce sperăm că nu se va pierde.”

Atracțiile au fost, dincolo de zona de camping, hamacele atârnate în copaci, luminile care au colorat feeric pădurea, focul de tabără și... bunătățile pregătite pe loc.

Citește și
Balkanic fest
Balkanik Festival – Home of World Music, la Grădina Uranus și pe Strada Uranus în București

Bărbat: „Am venit să vedem ce se întâmplă și se pare că e distracție aici, distracție în natură”.

Şi pentru cei mici, distracția a fost asigurată: „Copilași, ia să vedem, mânuțele sus, jos, în față, în spate, pe burtică. Facem mai repede?”

Ovidiu Biber, co-fondator festival: „Un eveniment boem, deschis tuturor, cu un peisaj foarte frumos.”

Intrarea la festival a fost gratuită.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult