Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi soți au fost striviți de un copac care a căzut peste mașina lor, pe Transalpina. Femeia a murit pe loc

Un copac a căzut peste o maşină pe DN 67C - Transalpina, în urma unei vijelii. În autovehicul se aflau două persoane, iar una dintre ele a murit.

UPDATE Femeia care a murit miercuri după ce un copac a căzut peste maşina în care se afla în trafic pe DN 67C - Transalpina era din Bucureşti, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Soţul femeii, aflat la volan, a fost rănit.

"La data de 26 iulie 2023, în jurul orei 12.00, un autoturism care se deplasa pe DN 67C, în direcţia Oaşa - Sebeş, şi era condus de un bărbat de 62 de ani, din municipiul Bucureşti, la kilometrul 98 + 500 de metri a fost surprins de un arbore care a căzut pe plafonul autoturismului, fiind smuls din rădăcini de fenomenele meteorologice care s-au manifestat intens, în acele momente, în zonă. În urma incidentului, o femeie de 64 de ani, din municipiul Bucureşti, pasageră în autoturism, a decedat", a transmis IPJ Alba.

Cele două victime erau soț și soție

Citește și
ambulanta romania
Un copil de șapte ani a avut parte de un sfârșit tragic. A murit după ce a căzut într-un canal de irigații

Cele două persoane erau soţ şi soţie, au precizat reprezentanţi ai autorităţilor.

"Forţele de intervenţie au ajuns la locul evenimentului. Din nefericire, a fost declarat decesul persoanei aflate în stare de inconştienţă (sex feminin, 64 de ani). Cealaltă persoană (sex masculin, 63 de ani), a fost asistată medical, este conştientă şi prezintă leziuni minore", a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, scrie Agerpres.

Manevrele de resuscitare pentru femeie, aflată în stare de inconştienţă după ce copacul a căzut peste maşină, au fost efectuate, până la sosirea echipajelor medicale, de către participanţii la trafic.

Potrivit ISU Alba, după recunoaşterea efectuată de către echipajele prezente la locul evenimentului ar fi vorba despre 14 autoturisme blocate din cauza arborilor căzuţi pe carosabil. Un alt autoturism a fost avariat tot din cauza arborilor.

Iniţial, s-a ştiut că un copac a căzut peste un autoturism în care s-ar fi aflat două persoane, iar alte patru maşini rămăseseră blocate pe DN 67C - Transalpina în urma vijeliei.

Traficul rutier este oprit pe DN 67C, între Tău şi barajul Oaşa.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult