Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Crima din Botoșani. Momentul în care bărbatul care și-a ucis nepoata este prins. „O chema la el, îi dădea bani, bomboane”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sfârșit îngrozitor pentru o fetiță de 8 ani din județul Botoșani. A fost violată și ucisă, iar principalul suspect este un unchi. Dispariția copilei a fost anunțată vineri seară, însă după doar câteva ore a fost descoperit cadavrul.

Sâmbătă, individul a fost prins aproape de locul crimei. A recunoscut totul și a dat vina pe băutură pentru ce a făcut.

Momentul în care bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a fost găsit de echipele de căutare a fost filmat. Trecuseră în jur de 12 ore de la descoperirea trupului fetiței de 8 ani.

Maria a plecat de acasă vineri seară, în jurul orei 20. Mergea chiar la cel care i-a luat zilele trimisă de mama ei să împrumute ceva. După câteva ore, femeia i-a anunțat dispariția. Peste 100 de forțe au fost mobilizate pentru căutări. Au folosit inclusiv câini de urmă și drone cu camere cu termoviziune.

Trupul fetiței a fost găsit în liziera de salcâmi, la 300 de metri distanță de casa în care locuia.

Citește și
medicamente
Românii au cumpărat medicamente de 7 miliarde de euro doar în trimestrul I al anului. Avem cele mai mici alocări pe sănătate

Copila avea urme de violență pe corp, astfel că anchetatorii au avut de la început bănuiala că a fost ucisă.

Fratele iubitului mamei a fost din primul moment suspectul principal. Bărbatul nu ar avea antecedente penale, însă localnicii susțin că a mai făcut probleme.

Rudă a fetiței: „Suntem și noi șocați. Copila se duce acolo la el pentru că o chema, îi dădea bani, bomboane. Dar nu se aștepta nimeni să ia viața”.

Pentru prinderea individului au fost organziate filtre în tot județul. A fost găsit în jurul prânzului.

Delia Neniscu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani: „Acesta a fost văzut în timp ce se îndrepta spre locuința sa, în vegetația din apropierea acesteia. A fost prins și imobilizat, au fost executate și două focuri de armă în plan vertical”.

Bărbatul a recunoscut ce a făcut. Surse apropiate de anchetă spun că raportul preliminar al necropsiei ar arăta că fetița a fost agresată sexual într-un mod brutal.

Tatăl natural al Mariei, care mai are un copil cu mama acesteia, este în drum spre casă.

Reporter: S-a plâns fetița vreodată?

Valentin Chică Rosu, tatăl fetiței: „Nu s-a putut plânge, nu mă lăsa să le văd. M-a sunat un fost coleg, a zis că e dată dispărută”.

Procurorii au deschis un dosar penal pentru omor calificat, viol și lipsire de libertate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult