Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un notar din Mureș și-a înjunghiat fosta iubită și apoi s-a plimbat cu ea în mașină. A fost oprit de poliție în trafic

Your browser doesn't support HTML5 video.

Plan diabolic pus la cale de un notar din Târnăveni, județul Mureș! Bărbatul este acuzat că și-a înjunghiat fosta iubită după care s-a plimbat cu ea, în mașină, pe străzi, așteptând ca victima să moară.

Suspectul în vârstă de 41 de ani este un notar public cunoscut în Târnăveni, județul Mureș. Potrivit procuorilor, totul s-a petrecut sâmbăta trecută, seara, când cei doi s-ar fi întâlnit, spun procurorii.

Bărbatul ar fi avut timp de aproape doi ani o relație cu victima, o femeie de 38 de ani din Blaj. Imediat după ce s-au revăzut, cei doi s-au urcat în mașină, unde după câțiva kilometri bărbatul și-ar fi atacat fosta iubită cu o armă albă.

Procurorii descriu atacul ca fiind extrem de dur - înjunghiată în repetate rânduri în zona abdominală, lovituri aplicate cu inteția clară de a-i curma viața. Victima a fost rănită și la nivelul mâinilor, cel mai probabil în încercarea disperată de a-și salva viața. Imediat după aceste fapte, urmează un scenariu care s-a derulat pe parcursul a câteva ore. Suspectul ar fi mers în mașină cu victima mai mulți kilometri până a fost oprit de un echipaj de poliție, la un control de rutină.

Victima se află la Terapie Intensivă și medicii încearcă să îi salveze viața. Suspectul a fost arestat pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor.

Citește și
sibiu militari
Conflict violent la Academia Trupelor Terestre din Sibiu. Un student și-a înjunghiat colegul cu un cuțit

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult