Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Surse: Un copil de 13 ani a murit într-un parc din Sectorul 2 al Capitalei, după ce a leșinat. Ce spun părinții acestuia

Un copil în vârstă de 13 ani a murit după ce i s-a făcut rău și a leșinat într-un parc din Sectorul 2 al Capitalei, potrivit unor surse ale Știrilor ProTV.

Update: Conform unor surse ale Știrilor ProTV, copilul se afla în Parcul Cosmos împreună cu alți copii, iar după ce a alergat, s-a așezat pe o bancă, a băut apă și apoi a leșinat. În urma discuțiilor purtate cu părinții minorului, aceștia au spus că suferea de sindromul QT LUNG și avea probleme cu ritmul cardiac.

Știre inițială: „La data de 16 octombrie 2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 9 Poliție au fost sesizați, prin sistem 112, în jurul orei 20.30, cu privire la faptul că, într-un parc din Sectorul 2, s-ar afla o persoană în stare de inconștientă”, a precizat Poliția Capitalei.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare, asupra copilului, ulterior constatând decesul acestuia.

„În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB. Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei”, a mai transmis Poliția Capitalei.

Citește și
medic, operatie
Părinții unui copil mort din Suceava au refuzat să-i doneze organele care ar fi salvat trei micuți, la sfatul duhovnicului

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult