Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tragedie în județul Constanța. Trei tineri și-au pierdut viața, după ce două mașini s-au ciocnit frontal

Your browser doesn't support HTML5 video.

Trei tineri şi-au pierdut viaţa, miercuri după-amiază, într-un tragic accident rutier petrecut în județul Constanta, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal.

Un alt bărbat, militar la unitatea de la Topraisar, a fost rănit extrem de grav, iar medicii se luptă să-i salveze viaţa. Politiştii au găsit la faţa locului urme de frânare, care se întind pe 200 de metri, semn că una dintre maşini avea viteză foarte mare. 

Doi dintre tinerii care au murit, unul de 23 de ani și celălalt de 28 de ani, erau din localitatea Mereni. Mașina în care se aflau este înmatriculată în Polonia. La amiază se îndreptau dinspre Topraisar spre localitatea Mereni. Se pare, cu viteză foarte mare.

Conform primelor cercetări, se pare că șoferul care venea dinspre localitatea Topraisar a vrut să depășească o căruță, însă a trebuit să frâneze pe o lungime de mai bine de 200 metri, conform primelor măsurători ale polițiștilor.

Citește și
TIR
Tragedie pe șosea. Un șofer de TIR bulgar a murit pe centura orașului Caransebeș

Din păcate, mașina în care se aflau cei doi tineri a intrat frontal, pe contrasens, într-un autoturism care circula regulamentar. În acesta se aflau un tânăr și tatăl acestuia, angajat al unității militare de la Topraisar. Băiatul de 24 de ani nu a mai avut nicio șansă, iar tatăl este în stare gravă la Spitalul Județean Constanta.

Bărbat: ”Pe fondul vitezei excesive, la o frână de 200 metri, n-ai cum să mai controlezi mașina. Sigur a avut viteză mare! Din ce am înțeles a fost o depășire chiar pe coama dealului, ceea ce nu-i permis."

Bărbat: ”Singura chestie care ar fi e viteza. Copiii tineri au mașini puternice, nu respectă regulile în totalitate, cum ar trebui să le respectăm cu toții. N-avem decât să învățăm și noi din greșeli. Păcat, că erau amândoi copii tineri, foarte tineri."

Polițiștii sunt la fața locului pentru a stabili în ce împrejurări s-a petrecut nenorocirea.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult