Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 4 iunie, cu Neti Sandu. Zodiile care astăzi primesc vești mari pe plan sentimental

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 4 iunie, cu Neti Sandu. O zi chiar frumoasă. O să ne bucurăm de prezența unor oameni, o să facem schimb de daruri, c-or fi niște prilejuri speciale de care o să profităm și o să cream o atmosferă de zile mari.

Vibrația zilei este 4 și poate respectăm tradiția mesei de prânz în familie.

Horoscop 4 iunie GEMENI

O să vă desplasați cu ușurință, că prietenii care vă cheamă prin stațiunile pe unde se află au unde să vă cazeze peste noapte și o să vă priască plimbarea.

O să puteți ajunge, în sfârșit, acolo unde v-ați propus cu vreo lună și ceva în urma și să-i faceți o vizita cuiva de care sunteți atașați sufletește.

Horoscop 4 iunie RAC

Se poate să fiți invitați de onoare la o nuntă, să vă compuneți și o ținută mai pretențioasă și să apelați la resursele secrete de bani.

Poate le faceți cinste prietenilor că ați luat un câșting, că ați fost recompensați cu un premiu, că v-ați fi anunțat logodna sau că v-ați luat o casă.

Citește și
Horoscop 18 ianuarie, cu Neti Sandu. Balanțele încep o relație serioasă
Horoscop 2 iunie 2022, cu Neti Sandu. Taurii se vor orienta spre o afacere de familie
Horoscop 4 iunie LEU

Se poate să plecați pe undeva că vă invită cineva la care nu vă așteptați în ruptul capului și destinația e atrăgătoare, ca și persoana, de altfel.

Apare cineva care vă vrea înapoi după ce și-a luat un timp de gândire și acum știe că nu poate trai fară voi, rămâne de văzut ce zice și inima voastră.

Horoscop 4 iunie FECIOARĂ

Se poate să fiți nași de cununie, de botez, să aibă loc un eveniment festiv și la care să fiți voi puși la loc de cinste.

O să cheltuiți niște bani ca să faceți o tratație că ați repurtat un succes, ați aflat vreo veste bună despre cineva care vă iubește și că o să revină în viață voastră.

Horoscop 4 iunie BALANȚĂ

O să cheltuiți cu lejeritate niște bani, daca e vorba despre o ieșire cu ai voștri că vreți, neapărat, să vă simțiți cu toții bine.

Poate luați o decizie referitoare la relația cu cineva care crede în viitorul vostru în doi, dar se așteaptă o concluzie de la voi, ca să fie de comun acord.

Horoscop 4 iunie SCORPION

Se poate să întâlniți într-un grup de prieteni o persoană de care să vă simțiți atrași că de un magnet și să vreți să aflați cât mai multe lucruri despre acea persoană.

Vi se lansează o invitație de vizionat un film, o expoziție, o fi chiar o piesă de teatru în aer liber, ori e un concert, și o să vă distrați după o perioadă de stres și oboseală.

Horoscop 4 iunie SĂGETĂTOR

Cineva tânăr care a fost plecat vă dă un semn de viață și o să aveți niște lucruri să-i spuneți și să vă vedeți.

Se rescrie o pagină de relație amicală, că ați reușit să aveți o explicație cu cineva care v-a greșit și s-a putut repara totul, că aveți prea multe în comun ca să nu păstrați o așa relație.

Horoscop 4 iunie CAPRICORN

E cineva caristimatic pe care îl puteți întâlni în timpul unei excursii care să devină partenerul vostru de cuplu, dacă n-aveți nicio relație.

Se poate și să-i chemați pe la voi pe niște prieteni și să ieșiți împreună la o terasă, daca nu dați o fugă la malul marii, să respirați briza, să stați până la apusul soarelui.

Horoscop 4 iunie VĂRSĂTOR

Poate îi duceți pentru copii într-un parc de distracție, într-o rezervație naturală pe la munte să simțiți cu toții puțină adrenalină.

O ieșire la plimbare fie în parc, fie în afara orașului o să fie foarte nimerită pentru voi c-ar "spala" efortul depus în decursul săptămânii și o să vă revigorați.

Horoscop 4 iunie PEȘTI

E o frământare sufletească, aveți de dat un răspuns referitor la conviețuirea voastră cu cineva care e cam absent în relație și vreți să-și schimbe atitudinea.

Poate vă duceți la o nuntă, e o adunare de oameni, toată lumea se simte bine, sărbătorește ceva și puteți trece în fuga pe acolo sau puteți sta și o zi întreagă dacă nu mai aveți alt program.

Horoscop 4 iunie BERBEC

Vă scoate cineva pe afară, la plimbare, puteți da o tură și prin împrejurimi și să vă bucurați și de prezența unor prieteni.

E o energie care vă dă sentimentul că puteți îndrăzni orice și chiar așa se poate întâmpla. E posibil să apară cineva care să vă facă fericit, dacă nu e nimeni în viața voastră sentimentala.

Horoscop 4 iunie TAUR

Poate v-ați decis în sfârșit să faceți vizita cuiva care e cam supărat pe voi și o vorbă bună o să împrăștie toată discordia.

O să vă încânte vizita cuiva, poate sărbătoriți ceva care o să vă facă să strângeți și mai mult relațiile și să petreceți o după-amiază minunată împreună.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult