Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) VELANTE Officiale devine aliat al mediului înconjurător reinventând procesul de creație

La doar doi ani de zile de la lansarea primului produs, VELANTE Officiale devine lider de piață în domeniul huselor de telefon și al accesoriilor din piele exotică, reinventând astfel concepția de creare a acestora și adăugând valoare fiecărui produs. 

Modelele exclusiviste, culorile combinate artistic, varietatea, design-ul unic și original au poziționat rapid brand-ul în topul preferințelor iubitorilor de lux.

Ascensiunea a fost posibilă doar respectându-se cele două concepte de bază ale brand-ului, concepte transformate de echipă la nivel de credință și trasate astfel: crearea unui produs de o calitate superioară și impactul pe care întregul proces îl are asupra mediului înconjurător.

VELANTE Officiale a alocat resurse considerabile în domeniul cercetării și al studiului de caz cu scopul de a păstra aceleași standarde înalte în ceea ce privește calitatea produselor și totodată pentru a impacta cât mai puțin natura. Având în vedere faptul că gradul de folosință și uzura unei huse de telefon sunt mult mai ridicate în raport cu alte produse din piele naturală, procesul pentru fabricarea acestora este mult mai complex, întrucât materia primă trece prin mai multe etape subsecvente de tratare, tăbăcire și vopsire.

Atât pentru noi, cât și pentru colaboratorii noștri, a fost o adevărată provocare să găsim o variantă sustenabilă care să ne permită și menținerea unui preț accesibil. Din acest an, pentru ca husa de telefon VELANTE să devină mai "verde", dar să rămână la același nivel superior de calitate, ne vom axa pe două domenii prioritare care să vină în sprijinul mediului înconjurător dar, în același timp, și al clienților, prin implementarea următoarelor măsuri:

- Reducerea emisiilor de carbon și utilizarea sustenabilă a resurselor de apă prin reducerea considerabilă a distanței în ceea ce privește transportul materiei prime precum și mijlocul de transport ales, și totodată selecționarea unor colaboratori (vopsitorii și fabrici) care adoptă tehnici de lucru cât mai puțin invazive pentru environment.

- Prelungirea duratei de viață a produselor prin ridicarea standardului de calitate, alegând astfel materiale rezistente în fața unor factori precum sebumul, produse de make-up, loțiuni, uleiuri, etc.

În acest sens, având în vedere investiția în procesul ecologic de fabrica a accesoriilor precum și ridicarea standardelor în ceea ce privește calitatea, se va avea în vedere o creștere a prețurilor produselor cu aproximativ 20%. - Mirela Dumitru, Director Executiv VELANTE Officiale

Acum, în varianta "verde", VELANTE Officiale își respectă promisiunea față de clienți, oferindu-le produse create la cele mai înalte standarde, tușa finală rămânând eleganța.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult