Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Site-ul Ministerului Educaţiei, atacat de hackeri: ”Dragi elevi, nu vă mai bateţi capul cu şcoala, este o pierdere de timp”

Site-ul Ministerului Educaţiei (edu.ro) a fost atacat cibernetic, iar hackerii au postat un mesaj în care afirmă că sistemul este ”foarte prost”. ”Dragi elevi, nu vă mai bateţi capul cu şcoala, este o pierdere de timp”, a apărut pe site-ul instituţiei.

Mesajul a dispărut abia când pagina a fost setată ca fiind în mentenanţă.

 ”Sistemul de învăţământ românesc este unul foarte prost, care nu te învaţă absolut nimic util, ci doar te îndoctrinează cu informaţii inutile”, a apărut, luni dimineaţă, pe site-ul instituţiei.

”Dragi elevi, nu vă mai bateţi capul cu şcoala, e o pierdere de timp. Ce te învaţă şcoala în 10 ani poţi învăţa gratis pe Youtube în 10 luni”, mai scria în mesaj.

La ora transmiterii acestei ştiri platforma este nefuncţională, dar apare un mesaj setat de Sistemul de Telecomunicaţii Speciale, care arată că site-ul este în mentenanţă.

Citește și
furt conturi
Europol și FBI au reușit să elimine o periculoasă platformă, unde se comercializau identități virtuale furate de hackeri

Oficialii Ministerului Educaţiei nu au transmis, deocamdată, precizări în legătură cu incidentul, nici dacă datele elevilor au fost sustrase.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult