Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scandal de corupție în Portul Constanța Sud Agigea. Procurorii au făcut percheziții în miez de noapte

Your browser doesn't support HTML5 video.

O acțiune de amploare a procurorilor anticorupție a avut loc joi seară în Portul Constanța Sud Agigea. 24 de vameși și 7 comisionari vamali sunt cercetați de DNA. 

Au fost percheziții de amploare în biroul Vamal de la Agigea unde procurorii DNA aveau informații că mai mulți vameși și comisionari vamali ar fi cerut sume de bani unor oameni de afaceri ca să le urgenteze procedurile vamale. 

Trei vameși au fost prinși în urma unui flagrant iar asupra lor oamenii legii au găsit 5.000 de euro și 8.000 de lei. Procurorii au verificat și doua mașini care aparțin vameșilor și au descoperit în torpedou alte sume de bani: 12.300 de dolari și 1.000 de euro.

Surse din anchetă spun că toate aceste sume au fost primite de vameși, în doar 12 ore, pentru urgentarea procedurilor vamale. Unul dintre suspecți este chiar șeful compatimentului de containere din vama Agigea. Oamenii legii spun că el se ocupa cu scoaterea banilor din vamă. Pe lângă cei 3 angajați ai vămii reținuți, sunt cercetați și alți 24 de comisionari vamali.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult