Modifica setarile cookie
Toate categoriile

George Simion, din nou la Parchetul General: „Am venit pentru clarificări, pentru a-mi cere telefonul”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Liderul AUR a ajuns din nou la Parchetul General, unde a încercat fără succes să dea explicații oficiale în ancheta legată de presupusele liste de semnături false pentru alegerile din 9 iunie.  

Geroge Simion nu a reușit însă să ajungă nici măcar la Registratură, pentru că programul cu publicul a fost astăzi suspendat.

George Simion, liderul AUR: „Am venit astăzi la Parchetul General pentru clarificări, pentru a-mi cere telefonul înapoi și pentru a mă scutura de mizeria aruncată cu trei zile înainte de alegerile din 9 iunie asupra noastră. Au trecut două săptămâni din data în care colegii noștrii au fost ridicați de pe stradă. Vi s-a spus că George Simion ar fi falsificat semnături nu pentru el, pentru alții. Eu am venit să fac denunțuri acum două săptămâni, dar nu m-a primit nimeni, spunând că nu este program de Registratură și trimit prin poștă”. 

Revoltat de faptul că jandarmii nu i-au permis să intre în sediul Ministerului Public, George Simion a anunțat că va cere explicații ministrului Justiției, dar și Procurorului General al României.

Politicianul este nemulțumit de faptul că numele lui este vehiculat într-o anchetă legată de presupuse liste de semnături false, ce l-ar fi ajutat pe Silvestru Șoșoacă să candideze la recentele alegeri europarlamentare.

Citește și
Diana Sosoaca, George Simion
Rezultate finale, alegeri europarlamentare 2024. Câți români din diaspora au votat, de fapt, pentru Șoșoacă și George Simion

Liderul AUR susține că vrea să dea explicații legate de aceste suspiciuni, dar și să facă la rândul său denunțuri referitoare la cazuri similare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult