Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un om a murit, iar alți opt sunt răniți după ce un pasager beat a apucat volanul unui autobuz în India

Cel puțin o persoană a fost ucisă și alte opt au fost rănite după ce un pasager beat a apucat volanul unui autobuz public în capitala financiară a Indiei. 

Doi pietoni au fost printre cei răniți, după ce bărbatul a întors cu forța volanul unui autobuz în timpul unei altercații cu șoferul în orașul Mumbai.

Potrivit The Independent, șoferul a pierdut controlul și autobuzul a lovit pietonii, a intrat în mașini și motociclete în zona Lalbaugh a orașului, care a fost foarte aglomerată înainte de festivalul hindus Ganesh Chaturthi.

Un bărbat, identificat de poliție ca fiind Datta Murlidhar Shinde, în vârstă de 45 de ani, a fost arestat preventiv în așteptarea unor acuzații oficiale.

"Când autobuzul a ajuns la locație, un pasager beat l-a tras pe șoferul autobuzului de la volan, iar șoferul a pierdut controlul", a declarat un purtător de cuvânt al Brihanmumbai Electric Supply and Transport, un serviciu public de transport.

Citește și
avion
Un avion a decolat fără 55 de pasageri. A luat bagajele și i-a lăsat pe pistă

O femeie în vârstă de 27 de ani care a suferit răni în piept și abdomen a murit luni, a anunțat ziarul Mid-Day. O altă femeie se află în stare critică la spital, a declarat poliția.

Șoferul și conductorul autobuzului au fost, de asemenea, duși la secția de poliție Kalachowki pentru a da declarații. "O persoană identificată drept Datta Murlidhar Shinde, care se afla sub influența alcoolului, a întors cu forța volanul spre stânga, din cauza căruia autobuzul a lovit două vehicule cu patru roți, un vehicul cu două roți și doi pietoni", a declarat un ofițer de poliție, citat de The Indian Express.

"Am înregistrat declarațiile martorilor și ale șoferului de autobuz rănit", a declarat inspectorul principal Sanjay Mohite.

Accidentele rutiere mortale sunt frecvente în India, adesea cauzate de conducerea imprudentă, drumurile prost întreținute și vehiculele învechite. Țara are una dintre cele mai ridicate rate de mortalitate rutieră din lume, cu peste 110 000 de persoane decedate în accidente rutiere în fiecare an.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult