Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un leopard, ținut ca animal de companie, a evadat și a ucis oile unui fermier britanic

Un leopard, care era ținut pe post de animal de companie, a reușit să evadeze și a vânat oile unui fermier din Cornish.

Vestea că animalul a evadat a creat panică în rândurile celor care locuiesc în Cornish, mai ales că animalul a făcut ravagii printre oile unui fermier local, scrie Telegraph.

„Am trei copii care se jucau afară, iar dacă știam că animalul a evadat, atunci le-aș fi spus să stea în casă”, a mărturisit un bărbat care locuiește în apropierea fermei.

Alarmate de localnici, autoritățile au pornit în căutarea sălbăticiunii care ar fi evadat dintr-o locuință aflată în apropierea fermei. În plus, au precizat ca proprietarul a încercat să-l găsească, însă fără succes.

În cele din urmă, leopardul a fost prins după ce fermierul păgubit a pus șase capcane în zonă. Din fericire, sălbăticiunea nu a făcut și victime omenești.

Citește și
leoaica_pui
Comportamentul unei leoaice contrazice milioane de ani de evolutie. Imaginea care i-a impresionat pana si pe cercetatori

„Nimeni nu a fost rănit, dar apariția sălbăticiunii ne-a pus într-o situație dificilă. Înainte săteam liniștiți, dar acum ne facem griji pentru copii și nu ne mai simțim în siguranță atunci când deschidem ușa”, a mărturisit un alt vecin.

Supărați, oamenii  ar prefera ca autoritățile să nu-i mai permită proprietarului să dețină animale sălbatice.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult