Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șofer prins în Iași cu alcoolemie de 1,1 după ce se îmbătase în Cipru. Ce a urmat

Un șofer a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru că a fost prins la volan în Iași cu o alcoolemie de 1,1, în condițiile în care se îmbătase în Cipru.

Un bărbat din Iași a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, cu un termen de supraveghere de 2 ani și 30 de zile de muncă în folosul comunității după ce a fost prins beat la volan în Iași, în condițiile în care se se îmbătase cu o zi înainte în Cipru, scrie Ziarul de Iași.

Bărbatul își petrecuse vacanța în Cipru, la Agia Napa, iar în ultima zi, pe 23 iunie 2022, a băut practic toată noaptea, de la ora 20.00, până a doua zi dimineața, la ora 05.00. S-a întors în Iași, iar seara, la 19.50, a fost oprit aleatoriu în trafic de polițiști.

Judecătorii au fost indulgenți

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu apartatul Drager, care a arătat o valoare de 0,47 la mie alcool pur expirat, alcoolemia calculată ulterior fiind de 1,1 la mie în sânge.

Bărbatul și-a recunoscut vina, iar judecătorii au reținut faptul că nu a provocat niciun accident, a fost cooperant cu polițiștii și prezenta un comportament liniștit. În aceste condiții, Judecătoria Iași l-a condamnat la 1 an cu suspendare, dar sentința nu este definitivă.

Citește și
politie
Un bărbat urmărit pentru că vindea bani falși a fost prins băut la volan, în Cluj-Napoca

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult