Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Norocul i-a surâs lui ”Bambi”. Un pui de căprioară a fost salvat de un vânător, după ce a rămas prins într-un gard

Your browser doesn't support HTML5 video.

Îndrăgitul personaj de poveste Bambi și-a găsit corespondentul în lumea reală, într-un orășel din nordul Germaniei.

Și cum viața de cele mai multe ori bate filmul, de această dată puiul de căprioară a fost salvat chiar de un vânător. Bărbatul l-a luat acasă, iar acum animalul este un membru cu drepturi depline al familiei.

Puiul de căprioară avea doar câteva zile când a fost găsit de Thomas, un vânător dintr-un orășel german. Micuțul era prins într-un gard și bine ascuns în frunziș.

Thomas Welle, vânător: ”M-am apropiat încet și am zărit că este ceva curios acolo, lângă niște tufe. Am fost șocat să văd ca era vorba de un pui de căprioară”.

Micuțul fusese abandonat de mama lui, iar Thomas a fost surprins de descoperire, în condițiile în care căprioarele își aduc pe lume puii la mijlocul verii, nu în această perioadă din an. Vânătorul n-a stat prea mult pe gânduri și a luat puiul acasă, unde l-a hrănit și l-a îngrijit cu mare atenție. Imediat ce a căpătat puteri, micul căprior și-a adjudecat locul în familia cu trei copii al lui Thomas.

Citește și
pui caprioara
Imagini inedite surprinse la Putna. Ce făcea acest pui de căprioară

Jasmin Welle, mama adoptivă: ”Așa că s-a alăturat celorlalți copii și le este ca un frate mai mic, un frățior cu blană. Dar și-a găsit imediat loc adânc în inimile noastre”.

Puiul nu o scapă nicio secundă din ochi pe mămica adoptivă, mai ales când se apropie ora mesei. Dar își așteaptă răbdător rândul la biberon.

Familia adoptivă mai are și alte căprioare în ferma proprie. După ce trece sezonul rece, vor încerca treptat să ajute puiul să se împrietenească cu celelalte sălbăticiuni de la fermă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult