Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Moarte subită pentru un băiat de 12 ani. Poliția nu a găsit "circumstanțe suspecte" dar consideră decesul „inexplicabil”

Un băiat de 12 ani a fost găsit mort în camera sa de către un membru al familiei, la doar câteva săptămâni de la începerea școlii a auzit o anchetă. Poliția consideră moartea lui Marc Aguilar ca "inexplicabilă".

Băiatul a fost descoperit pe podeaua dormitorului său Cei dragi au încercat să-i resusciteze, apoi paramedicii, dar a fost declarat mort la fața locului. Familia bănuiește că ar fi putut suferi un „eveniment medical". Nu a fost stabilită cauza morții și se "așteaptă investigații suplimentare", transmite publicația The Sun.

Medicul legist Patricia Morgan din Țara Galilor de Sud a amânat concluziile anchetei pentru o dată ulterioară. Ea a declarat că a crezut că moartea lui Marc a fost "nenaturală" și că este nevoie de mai multe investigații. Vărul băiatului, Daniel Arthur a declarat: "Ceea ce ar fi fost o zi atât de frumoasă s-a sfârșit în circumstanțe catastrofale, verișorul nostru Marc a murit la vârsta de 12 ani”.

Școala unde învăța, în clasa a opta Ysgol Bro Edern din Cardiff, a transmis că elevul era "strălucit în lumea sportului". „Cu mare tristețe anunțăm că unul dintre elevii noștri a decedat subit în weekend. Marc Aguilar a fost un elev popular, plăcut și un sportiv pasionat. A avut mulți prieteni la Bro Edern și ne va lipsi foarte mult."

Poliția din Țara Galilor de Sud a confirmat că nu există "circumstanțe suspecte", dar a declarat că moartea lui Marc este tratată ca fiind "inexplicabilă". 

Citește și
O adolescentă de 17 ani din Dâmbovița a murit la duș. Deocamdată este considerată moarte subită
O adolescentă de 17 ani din Dâmbovița a murit la duș. Deocamdată este considerată moarte subită

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult