Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Înmormântarea extravagantă a unui temut interlop. A fost îngropat în sicriu de aur, lângă imagini cu cocaină. FOTO

Un interlop irlandez a avut parte de o înmormântare extravagantă, după ce a decedat într-un accident rutier. A fost îngropat într-un sicriu de aur, alături imagini cu cocaină și arme.

Stephen O'Reilly, care a murit pe 20 mai, era cunoscut drept o persoană "extrem de violentă" și avea mai multe condamnări, pentru jafuri și alte fapte grave, conform Daily Mail.

Apropiații spun însă că era un om „cu inimă de aur”, așa că l-au îngropat într-un sicriu pe măsură. Șase bărbați și o femeie au cărat la groapă coșciugul auriu în care se afla trupul lui O'Reilley, pe melodia Tinei Turner, „Simply the best”.

Fotografii de la înmormântare mai arată și fotografii de mari dimensiuni cu bărbatul la bustul gol și cu mușchii încordați, însoțite de mesajul: „Adevăratul Pablo. Unicul și inegalabilul Gangster Reilly”.

O altă imagine bizară, montată pe o placă aurită și conturată cu flori albe de hârtie, prezenta un recipient plin cu cocaină, cu cuvintele „fără comentarii” dedesubt.

Iar pe o altă imagine era ironizat un detectiv, care, cel mai probabil, nu a reușit să îl prindă pe O'Reilly.

Conform ziarului Irish Independent, O'Reilly avea legături strânse cu o grupare notorie de crimă organizată și urma să apară în fața mai multor instanțe din zona centrală a țării.

În filmările de după înmormântare capturate de ziarul irlandez, un bărbat poate fi văzut culcat cu fața la pământ după ce a fost arestat de poliția națională.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult