Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pățania lui IShowSpeed în București. Ce s-a întâmplat după ce a mâncat mici de la Obor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un american, creator de conținut pe YouTube, a scos sute de tineri în stradă în București. S-au plimbat după el prin puncte cheie ale Capitalei.  

Străinul cu milioane de abonați în toată lumea a ajuns inclusiv în piața Obor, unde a mâncat mici. YouTuberul ar fi vrut să intre și în Palatul Parlamentului, să transmită în direct de acolo, dar nu a fost lăsat pentru că nu avea toate avizele.

Cu peste 26 de milioane de urmăritori pe YouTube, americanul Darren Jason Watkins cunoscut pe internet drept IShowSpeed, s-a plimbat patru ore pe străzile din București și a transmis în direct.

Au fost momente în care 160.000 de oameni au urmărit simultan transmisiunea tânărului de 19 ani, care a purtat un tricou al naționalei României. Speed și-a început plimbarea în cartierul Ferentari. Nu a avut parte chiar de primirea la care se aștepta.

Câțiva copii l-au recunoscut totuși pe american și au jucat împreună fotbal. În Piața Constituției, Speed a început să străngă după el un șir de fani - unii dintre ei în delir la vederea vedetei de pe YouTube.

Citește și
muzeu
Muzeul din Anglia care a devenit o adevărată senzație pe internet. Are unul dintre cele mai de succes canale de Youtube

A urmat momentul în care un bărbat a susținut în fața americanului că este garda de corp a primarului Piedone.

În Palatul Parlamentului, Speed a văzut doar expoziția de la intrare. Nu avea rezervare pentru tur și nici nu obținuse acceptul să filmeze înăuntru, așa că a plecat repede. La ieșire, alți fani l-au așteptat în urale.

A fost momentul în care admiratorii au început să îl urmărească prin oraș - în încercarea de obține o fotografie împreună cu el, ori un autograf. Pentru asta, unii au lătrat, au renunțat la tricou, ori i-au adus cadouri.

În Piața Obor Speed a fost întâmpinat cu mici și a dansat pe ritmuri de manele.

Momentul era să îi oprească brusc plimbarea. Dansul combinat cu micul nemestecat în gură l-a scos urgent din mijlocul fanilor.

După ce și-a revenit, Speed a mers să se relaxeze la un centru acvatic, unde s-a plâns că i-a intrat apă în nas după o coborâre pe un tobogan ca să capete atenția unor asistente medicale.

Înainte să ajungă la București Speed a fost în Bulgaria și Polonia. Americanul a devenit celebru pe internet acum trei ani prin comportamentul lui aberant care i-a atras și interdicția platformei Twitch.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult