Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dedicații de la interlopi, la un concert de manele din Vaslui finanțat de Guvernul României | VIDEO

Un concert de manele din Vaslui finanțat de Guvernul României a fost ”confiscat” de interlopi și transformat într-un eveniment privat. Un personaj rău-famat a întrerupt cântarea unui interpret, pentru a-și face singur o dedicație.  

Un concert de manele organizat în Vaslui din banii Guvernului României, ca parte a unei acțiuni naționale de promovare a ”multiculturalismului și de încurajare a diversității culturale”, a devenit un prilej pentru un interlop de a-și face singur dedicații, scrie Vremea Nouă.

Individul care se promovează drept ”Interlopul numărul 1 al Vasluiului” a și distribuit, de altfel, momentul în care se duce la scenă, oprește cântarea plătită din bani publici și îi spune ceva lui Tzanca Uraganu, care apoi îi face o dedicație: „Și Vulturul de la Vaslui, fratele nostru! Se știe!”.

”Vulturul de la Vaslui” se îndreaptă apoi satisfăcut la locul său, în timp ce numeroasa audiență, alcătuită în special din copii, aplaudă dedicația făcută de manelist pentru interlop.

Citește și
babasha teatru
Ce cânta Babasha alături de sora și tatăl lui pe scena Teatrului Bacovia din Bacău. ”Țara asta-i o tragedie întreagă” VIDEO
”S-au unit legendele”, eveniment organizat de Guvernul României

Evenimentul finanțat de Guvern și însușit de ”Interlopul numărul 1 al Vasluiului” se numește ”S-au unit legendele” și este un turneu național purtat sub auspiciile Partidei Romilor Pro-Europa și a președintelui acestuia, Nicu Păun, în nume personal, fără a se aminti nicăieri că este plătit din bani publici.

„Caravana Culturală ,,ROMI PENTRU ROMÂNIA’’ este un spectacol organizat de Asociația Partida Romilor “Pro – Europa” în 25 de județe din România, inclusiv Vaslui. Această inițiativă, finanțată de Guvernul României prin Secretariatul General al Guvernului și Departamentul pentru Relații Interetnice, reprezintă o acțiune de promovare a multiculturalismului și de încurajare a diversității culturale”, a declarat pentru Vremea Nouă reprezentanta Partidei Romilor Pro-Europa, Ingid Langaschek.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult