Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Alexandru Arșinel a fost externat din spital

Alexandru Arșinel, 82 de ani, a fost externat din spitalul Universitar București, la cerere, miercuri, la ora 02:00. Actorul a părăsit unitatea medicală însoțit de fiul său, potrivit surselor știrileprotv.ro.

Alexandru Arșinel a fost transportat la spital, marți seara, în jurul orei 20:00, de către un echipaj de la Ambulanţă, după ce s-a simţit ameţit. Actorul a acuzat o stare de rău încă de dimineaţă.

Alexandru Arșinel a anunțat, zilele trecute, că primarul Nicuşor Dan nu i-a prelungit contractul cu Teatrul Constantin Tănase, iar din acest motiv se simțea mâhnit.

Fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, l-a atacat pe Nicușor Dan, actualul edil al Bucureștiului, după ce acesta nu i-a prelungit contractul lui Alexandru Arșinel la Teatrul Constantin Tănase.

„Ce i se întâmplă zilele acestea maestrului Alexandru Arșinel este o mare, o imensă nedreptate. Nu poți să-l arunci precum o măsea stricată din teatrul unde a jucat și a creat aproape 60 de ani. Ce a făcut primarul general Nicușor Dan cu Alexandru Arșinel este o dezonoare pe care nimeni nu o înțelege. Maestrul Arșinel nu mai era director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase de patru ani și nici nu mai avea vreo funcție de conducere. Își dorea să continue pe postul de consilier artistic și să-i învețe pe actorii mai tineri din experiența adunată zeci de ani pe scenă”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Citește și
Test COVID
Medicul Adrian Marinescu, despre Arşinel: Este dovada că, în momentul în care mă vaccinez, nu voi face complicații

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult