Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Oamenii care nu au obținut încă o viză de flotant mai au timp și astăzi. Ce documente sunt necesare

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cei care nu au putut să ajungă în județul unde au adresa din buletin pentru a vota pot obține și duminică viza de flotant.  

Pentru că în ultimele zile au fost multe cereri, programul direcțiilor pentru evidența persoanelor a fost extins.

Într-adevăr, în ultimele zile, mulți tineri s-au hotărât pe ultima sută de metri că nu vor să-și risipească dreptul de a vota. Așa că au decis să își facă viza de flotant, deși, în mod normal, duminică instituția nu lucrează.

Așadar, fie că vorbim de studenți ori persoane care lucrează într-un alt județ decât cel trecut în buletin, aceștia vor putea, cu toții, să voteze în județul în care se află duminică, dacă obțin viza de flotant.

Angajații au transmis că cei care vor veni acum, de dimineață, vor putea obține viza până la prânz, după care vor putea să meargă liniștiți la vot. Iar cei care vor veni mai târziu trebuie să țină cont că ultimele acte se vor elibera la ora 19:00, așa că sunt rugați să vină din timp.

Citește și
Calin Georgescu
Ce spune Parchetul General despre dosarul penal care îl viza pe Călin Georgescu, pentru propagandă legionară

Tot ce aveți nevoie este: Buletinul, extras de carte funciară ori contractul de închiriere, declarația de primire în spațiu a găzduitorului.

Dacă sunteți student care locuiește în cămin, pe lângă buletin, trebuie să mai aveți la voi: contractul de închiriere, carnetul de student, un formular semnat de administratorul căminului.

Cele mai recente informații despre alegerile parlamentare din 2024, despre prezența la vot, atât în țară cât și în străinătate, cât și rezultatele exit-poll pot fi urmărite live pe stirileprotv.ro.

Potrivit calendarului alegerilor din 2024, anul 2024 este marcat de patru runde de alegeri în România: alegeri europarlamentare și alegeri locale (9 iunie), prezidențiale (24 noiembrie primul tur, 8 decembrie, turul doi) și parlamentare (pe 1 decembrie).

Ce trebuie să știi despre alegerile din 1 Decembrie este că românii își aleg reprezentanții în Senat și Camera Deputaților, votând pentru partide politice, alianțe electorale sau candidați independenți. Deși ambele camere fac parte din Parlamentul României și toți parlamentarii rolul de a elabora și aproba legi, există câteva deosebiri majore între Senat și Camera Deputaților și, implicit, între deputați și senatori.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult