REZULTATE Bacalaureat 2012. Promovabilitatea in Alba 47,44%

Ultima actualizare: 05-11-2012 11:12
bacalaureat

Peste jumatate dintre candidatii din Alba care au sustinut examenul de bacalaureat in sesiunea de vara a acestui an NU au promovat, procentul celor care au reusit sa obtina medie de trecere fiind de 47,44.

Potrivit Inspectoratului Scolar Judetean Alba, din cei 3.415 candidati care au sustinut examenul de bacalaureat in centrele din judet, 1.620 au promovat, reprezentand 47,44 la suta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

O singura eleva din judetul Alba, de la Colegiul National "I. M. Klein" din municipiul Blaj, a reusit sa obtina media 10.

Potrivit sursei citate, niciun elev nu a promovat bacalaureatul la Grupul Scolar Agromontan Albac, iar la Grupul Scolar Agricol Ciumbrud si la Colegiul "Timotei Cipariu" din Blaj au promovat bacalaureatul doar cate un elev.

In judetul Alba, exista si o unitate de invatamant cu promovabilitate suta la suta - Liceul "Sfantul Iosif" din Alba Iulia, liceu privat cu predare in limba germana, unde toti cei noua candidati au reusit sa promoveze. In anul 2011, procentul de promovabilitate la bacalaureat, inainte de contestatii, a fost de 38,45.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO