(P) HUAWEI WATCH D2 – Smartwatch-ul care îți monitorizează tensiunea arterială oriunde și oricând

Huawei watch promo

Sănătatea este o prioritate, mai ales pentru persoanele cu un stil de viață agitat, fie că este vorba de antreprenori, corporatiști sau cei care își petrec toată ziua la birou.

 În aceste condiții, noul ceas inteligent, HUAWEI WATCH D2, devine partenerul ideal pentru ei. Smartwatch-ul aduce în prim-plan funcții avansate de măsurare a tensiunii arteriale și le permite utilizatorilor să identifice din timp posibile afecțiuni cardiovasculare.

De ce este importantă monitorizarea tensiunii arteriale și când să mergem la doctor?

Tensiunea arterială a unei persoane variază în mod natural pe parcursul zilei și variază din cauza schimbărilor emoționale. De exemplu, emoțiile negative precum furia, stresul, anxietatea și depresia pot duce la creșterea tensiunii arteriale. Monitorizarea continuă ajută la urmărirea oricăror schimbări anormale. În plus, factorii de mediu, obiceiurile alimentare și rutinele zilnice influențează și ele nivelurile tensiunii arteriale.

Pentru oamenii de afaceri cu un program încărcat, sănătatea poate fi greu de monitorizat. HUAWEI WATCH D2 oferă o soluție revoluționară, măsurând tensiunea arterială în orice moment și în orice loc. De la verificarea valorilor în timpul unei întâlniri importante până la urmărirea sănătății cardiovasculare pe stradă sau chiar în timpul somnului, acest smartwatch oferă informații esențiale în timp real. HUAWEI WATCH D2 dispune de un airbag mecanic complet nou, care a trecut prin peste 100 de runde de îmbunătățiri și verificări ale designului. De la concepția inițială a airbag-ului până la etapa finală de verificare, fiecare pas asigură acuratețea măsurătorilor. Cu funcția Health Overview 2.0, datele se sincronizează ușor, direct pe smartphone, iar rapoartele detaliate pot fi verificate mai apoi de doctori.

Citește și
„Noua blondă a lui Putin” s-a înfuriat când a fost întrebată de ce nu are copii. Ce a pățit jurnalista care a îndrăznit să o pună în dificultate
Huawei watch promo

HUAWEI WATCH D2 - Monitorizare completă a tensiunii arteriale zi și noapte.

HUAWEI WATCH D2 este compact și poate fi purtat continuu pentru o monitorizare și gestionare completă a tensiunii arteriale. În timpul zilei, utilizatorii pot seta memento-uri inteligente, ceea ce le permite să-și verifice tensiunea simplu, ridicând doar încheietura mâinii.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale HUAWEI WATCH D2 este capacitatea de a monitoriza tensiunea arterială pe timpul nopții, oferind o imagine completă a stării de sănătate. Dispozitivele tradiționale pot perturba somnul, însă acest smartwatch urmărește neîntrerupt tensiunea, fără a deranja odihna. Rezultatul? Un somn mai liniștit și măsurători mai fiabile, esențiale pentru prevenirea hipertensiunii nocturne. HUAWEI WATCH D2 devine astfel un partener de încredere în gestionarea sănătății, fără a afecta confortul sau stilul de viață.

HUAWEI WATCH D2 oferă și analize EKG, monitorizează nivelul de oxigen în sânge (SpO2), dar și ritmul cardiac, nivelul de stres și temperatura pielii. Ceasul are disponibile și peste 80 de moduri de exerciții, cu urmărirea zilnică a activităților legate de mișcare, dietă, somn, greutate și stres, pentru a ajuta utilizatorii să dezvolte obiceiuri sănătoase pentru gestionarea tensiunii arteriale.

HUAWEI WATCH D2 nu înlocuiește, însă, vizita la medic și nici aparatura medicală de diagnostic.

Confort și simplitate, într-un design premium

HUAWEI WATCH D2 impresionează cu o ramă lucioasă tip oglindă care emană un aer premium și atrage privirile, completată de o coroană rotativă rafinată pentru o experiență de utilizare mai fluidă. Designul său segmentat conferă un aspect dinamic și elegant, în timp ce suprafața curbată fără cusur adaugă un plus de rafinament, lumina jucându-se delicat pe întreaga sa structură.

HUAWEI WATCH D2 vine cu un ecran generos de 1,82 inci, oferind utilizatorilor o experiență vizuală extinsă. În plus, noua interfață aduce un spectacol vizual vibrant. Are curele din fluoroelastomer cu cauciuc moale TPU, material rezistent la transpirație și prietenos cu pielea, dar și o variantă de curea din piele albă, pentru un aspect elegant. Ceasul este compatibil și poate fi asociat cu dispozitive iOS și Android.

Huawei watch promo

HUAWEI WATCH D2, în variantele de culoare Black și Gold White, are un preț recomandat de vânzare de 1.999 lei și este disponibil la precomandă în oferta HUAWEI Store România. Pentru comenzile plasate înainte de data de 31 octombrie 2024, clienții vor beneficia și de oferte speciale, după cum urmează:

● cadou: FreeBuds 5i, 12 luni de garanție extinsă, 3 luni de abonament gratuit la HUAWEI Health+ și înlocuirea airbag-ului valabilă 1 an de la momentul achiziției

● pachet extra: +49 Lei pentru Smart HUAWEI Scale 3

Articol recomandat de sport.ro
Ungurii au reacționat după ce FCSB a obținut a doua victorie în Europa League și are punctaj maxim
Ungurii au reacționat după ce FCSB a obținut a doua victorie în Europa League și are punctaj maxim

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) VIDEO Romanian Property Awards, Gala de Excelență în real estate-ul românesc. 10 companii în finala de la Londra
(P) VIDEO Romanian Property Awards, Gala de Excelență în real estate-ul românesc. 10 companii în finala de la Londra

International Property Awards celebrează în 84 țări de pe 5 continente Excelența companiilor din industria imobiliară.

(P) VIDEO Romanian Legal Awards, 2024. 
Cea mai importantă Gală de Legal din România și-a desemnat câștigătorii
(P) VIDEO Romanian Legal Awards, 2024. Cea mai importantă Gală de Legal din România și-a desemnat câștigătorii

Momentul de referință al avocaturii românești a avut loc în seara de 20 Septembrie, 2024, când Romanian Legal Awards a decernat singurele Trofee Reale, jurizate internațional și independent, din Legal-ul românesc.

(P) Cum să redefinim experiența clienților în 2025, la Customer Experience Forum
(P) Cum să redefinim experiența clienților în 2025, la Customer Experience Forum

Marketing Insiders Group organizează cea de-a 11 a ediție a Customer Experience Forum, în intervalul 16-17 octombrie 2024, la Biavati Events București.

Recomandări
MApN anunță că au fost găsite resturi de dronă rusească în Delta Dunării
MApN anunță că au fost găsite resturi de dronă rusească în Delta Dunării

Poliția de Frontieră a informat MApN, vineri dimineață, 4 octombrie, cu privire la existența unor fragmente de dronă rusească în Delta Dunării.

Cine este Arian, tânărul român care a obținut o decizie istorică la CJUE pentru persoanele trans. De ce a ajuns în instanță
Cine este Arian, tânărul român care a obținut o decizie istorică la CJUE pentru persoanele trans. De ce a ajuns în instanță

Decizie istorică pentru România în cazul unei persoane transgender. Curtea Europeană de Justiție a obligat statul român să îi acorde o nouă identitate lui Arian.

Imaginea lui Trump, folosită electoral în România. Reacția unui american când a văzut un afiș cu el în București
Imaginea lui Trump, folosită electoral în România. Reacția unui american când a văzut un afiș cu el în București

Pe lângă formațiunile politice deja consacrate, în ultima perioadă au apărut noi partide politice care s-au pregătit cum au putut mai bine pentru alegerile din acest an.