(P) CUPRA lansează ȋn România primul showroom CUPRA Garage

cupra

Brandul CUPRA a adăugat pe harta Bucureștiului prima locație CUPRA Garage.

Noul showroom auto este deschis publicului larg și disponibil pentru oricine dorește să experimenteze identitatea și particularitățile modelelor CUPRA.

Prima locație CUPRA la nivel național

CUPRA este un brand provocator, în concordanță cu vremurile actuale, urban și independent, iar noua locație însumează perfect aceste caracteristici. La fel cum mașinile CUPRA reușesc să se evidențieze într-un peisaj urban dinamic, CUPRA Garage reușește să surprindă individualitatea brandului și inovația acestuia.

În timp ce ambianța a fost concepută pentru a crea același sentiment de entuziasm și pasiune contemporană pe care îl simți atunci când conduci o CUPRA, elemente ca performanța pură, tehnologia concentrată pe utilizator dar și design-ul sofisticat fac din CUPRA Garage reprezentarea fizică ideală a mărcii.

Citește și
Ucrainenii uciși de un rus în Germania erau soldați răniți în război care se recuperau medical în Bavaria

Acest spațiu inovativ și futurist este situat ȋn Blvd.Theodor Pallady, Nr. 42 B, la showroom-ul GTT Motors și oferă o experiență exclusivă a brandului CUPRA pe care fiecare împătimit auto o poate experimenta în cadrul unei vizite în această locație.

"Este nevoie de o abordare strategică ȋn ceea ce privește alegerea unei noi locații, deoarece trebuie să fie recunoscut totodată și potențialul pieței unde se face lansarea. CUPRA este un brand neconvențional, iar CUPRA Garage este un element cheie în strategia acestuia de implementare locală. Dorim să generăm experiențe unice și emoționale, iar faptul că avem propria noastră locație în showroom-ul CUPRA Garage din București, confirmă faptul că ne transformăm ambiția în realitate.”, a declarat Horațiu Moldovan, Brand Manager CUPRA România.

Ce le pregătește CUPRA clienților săi

Brandul CUPRA își dorește să lase o amprentă în memoria clienților săi prin experiențe unice și memorabile. Inaugurarea noului showroom este prilejul perfect pentru a demonstra încă o dată că este un brand actual și inovator, care își propune să se extindă și să ȋși popularizeze noul concept, atât la nivel național cât și internațional.

În prezent, ȋn showroom sunt expuse CUPRA Born - o mașină 100% electrică, precum și cel mai puternic model al mărcii de până acum, CUPRA Formentor VZ5. Performanța și electrificarea sunt caracteristici reprezentative ale mărcii CUPRA și stau la baza strategiei de dezvoltare și consolidare a business-ului pentru anii care urmează.

„După cum am menționat, CUPRA reprezintă performanța contemporană. In viitor, această performanță va fi una electrică, dar plină de emoție.

•           CUPRA Formentor VZ5 demonstrează impresionant de unde provine marca. Este cel mai înalt nivel de performanță ȋn ceea ce CUPRA poate oferi, dar și un tribut adus rădăcinilor noastre din cursele de automobile – un adevărat răsfăț pentru pasionații de mașini.

•           CUPRA Born, pe de altă parte, arată încotro se îndreaptă călătoria, aducând cu sine multe dintre aceste elemente specifice sportului cu motor, în prezent.” a menţionat Horațiu Moldovan, Brand Manager CUPRA România.

Anul trecut brandul a lansat prima sa mașină 100% electrică - CUPRA Born, dând astfel startul unei noi generații electrice a mărcii. Born s-a bucurat de succes ȋncă de la momentul lansării oficiale, făcând parte dintre cei șapte finaliști la premiile European Car of the Year 2022. Acesta a fost al doilea an consecutiv în care CUPRA a fost selectată, după nominalizarea Formentor în 2021. 

Care sunt planurile de viitor? În 2024, va fi lansată CUPRA Tavascan, a doua mașină complet electrică, urmată de reprezentarea tangibilă a conceptului electric urban prin UrbanRebel, în 2025.

În plus, alte două vehicule marca CUPRA vor fi lansate până la sfârșitul anului 2025: un SUV electric complet nou precum și modelul CUPRA Teramar, cu versiuni mild-hybrid și plug-in-hybrid, având o autonomie electrică de aproximativ 100 km, ce se va alinia noilor generații de vehicule electrice.

Planuri de viitor la nivel global

Obiectivul pe care cei de la CUPRA și l-au setat este acela de a produce anual peste cinci sute de mii de automobile urbane electrice pentru diferitele mărci corporative din Martorell.

În același timp, marca își propune să democratizeze mobilitatea electrică și să o facă cât mai accesibilă clienților săi, prin intermediul viitorul model derivat din UrbanRebel Concept.

CUPRA plănuiește să-și dubleze vânzările, rețeaua de distribuție și cifra de afaceri la 5 miliarde de euro. De asemenea, brandul și-a planificat pentru următorul an dublarea numărului de experți ȋn vânzări, la nivel global.

Dacă nu ai avut încă ocazia de a te urca la volanul unui model CUPRA, reprezentanții brandului te așteaptă la noul showroom CUPRA Garage pentru o experiență ce anticipează performanțele viitorului.

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Premieră SGR la East European Comic Con: prima colectare automată în cadrul unui eveniment de amploare
(P) Premieră SGR la East European Comic Con: prima colectare automată în cadrul unui eveniment de amploare

RetuRO, alături de organizatorul evenimentului, de TOMRA și Jerry’s Pizza, a organizat prima colectare automată a ambalajelor SGR în cadrul unui eveniment de mari dimensiuni, la East European Comic Con, desfășurat între 19 - 21 aprilie la Romexpo.

 

Cărămidă cu cărămidă, proiectul Grivița 53 prinde contur existențial. Dar mai e nevoie de ctitori...
Cărămidă cu cărămidă, proiectul Grivița 53 prinde contur existențial. Dar mai e nevoie de ctitori...

După opt ani, Grivița 53 – primul teatru construit de la zero de comunitate - începe să se vadă. Parterul teatrului, sala mare și etajul 1 sunt gata (la roșu), urmând ca până la sfârșitul lunii mai să fie finalizată integral structura.

(P) Irina Rimes și-a invitat fanii la dans prin intermediul #FreeClipChallenge. „Căștile au rămas la locul lor”
(P) Irina Rimes și-a invitat fanii la dans prin intermediul #FreeClipChallenge. „Căștile au rămas la locul lor”

Când vine vorba de lumea showbiz-ului, Irina Rimes știe cel mai bine cum să-și țină aproape fanii.

 

Recomandări
„Țânțarul” care îl scoate din minți pe Putin. Cum epuizează Ucraina motorina și benzina din Rusia
„Țânțarul” care îl scoate din minți pe Putin. Cum epuizează Ucraina motorina și benzina din Rusia

Ucraina știe exact unde să lovească Rusia pentru a-i crea mari probleme. Kievul folosește o tactică în urma căreia țara lui Vladimir Putin are mult de suferit.

Iohannis se pensionează din funcția de profesor. Postul pe care l-a ținut blocat 27 de ani, scos la concurs
Iohannis se pensionează din funcția de profesor. Postul pe care l-a ținut blocat 27 de ani, scos la concurs

Catedra de profesor de Fizică a preşedintelui Klaus Iohannis de la Colegiul Naţional „Samuel von Brukenthal” a devenit vacantă şi poate fi ocupat de un titular.

Cauza surpării străzii din Slănic. Primele concluzii ale specialiștilor. Locatarii evacuați încă nu se pot întoarce acasă
Cauza surpării străzii din Slănic. Primele concluzii ale specialiștilor. Locatarii evacuați încă nu se pot întoarce acasă

Autoritățile din Prahova au prezentat, marți seară, concluziile cercetărilor făcute în cazul surpării de teren din orașul Slănic, care a dus la evacuarea a peste 40 de oameni.