(P) ASUS Zenbook S 14 (UX5406): mai mult decât un Zenbook

p

Noul ASUS Zenbook S 14 (UX5406) este rezultatul îmbinării artei cu tehnologia, o demonstrație de estetică, funcționalitate și durabilitate.

Este unul din cele mai subțiri și portabile laptopuri ASUS Copilot+ PC cu diagonala de 14 inch care folosește noul capac din Ceraluminum™, un material ceramic hibrid foarte rezistent la uzură.

Utilizatorii care își doresc un laptop elegant, puternic și extrem de portabil care poate duce la bun sfârșit orice fel de sarcini au acum o nouă opțiune: ASUS Zenbook S 14 (UX5406), un model propulsat de cel mai nou procesor Intel Core Ultra 7 Seria 2 care aduce experiențele Copilot+ PC la o simplă apăsare a tastei dedicate Copilot. Experiențele Copilot+ vor fi accesibile printr-o actualizare gratuită, odată ce aceasta va fi disponibilă.

Pășește în lumea Ceraluminum™

Nu este necesar să deschizi capacul pentru a fi impresionat de noul material hibrid ceramic ultra-rezistent la uzură inspirat de industria aerospațială și de cea a ceasurilor de lux. Capacul laptopului ASUS Zenbook S 14 (UX5406) este un simbol al individualității și inspiră lejeritate și finețe Zen. Cele două nuanțe superbe, Scandinavian White și Zumaia Gray sunt inspirate de natură și te invită să începi o călătorie atemporală.

Citește și
Pentru a-i ascunde soțului că îl înșela, o tânără din Hunedoara a pus la cale un plan halucinant

Precizia procesului de prelucrare la CNC a șasiului de doar 1,1 cm grosime se observă cel mai bine în cazul designului geometric al grilei superioare de răcire care include nu mai puțin de 2715 orificii perfect conturate.

Performanță îmbunătățită de AI

Designul sofisticat nu stă în calea performanței, iar șasiul ultra-compact găzduiește un sistem de răcire avansat cu două ventilatoare și cameră de vapori care permite utilizarea unui procesor de până la Intel Core Ultra 7 Seria 2 cu putere maximă de 28 Wațți. Nu doar atât, dar răcirea componentelor se face în mod silențios, la un nivel sonor mai mic de 25 dB, practic sub pragul ambiental obișnuit.

Noul procesor oferă o putere maximă NPU de 47 TOPS, suficient pentru a oferi acces la peste 300 de experiențe AI care te vor face mai productiv și mai creativ, asigurând, în același timp, o calitate ridicată și o securitate robustă.

Experiențele AI facilitate de ASUS Zenbook S 14 (UX5406) vor transforma felul în care interacționezi cu laptopul și te vor asista la tot pasul. Pornind de la simple comenzi vei putea să rezumi conținutul documentelor lungi, să îndepărtezi fundalurile și obiectele nedorite din fotografii, să generezi conținut video fără efort, să afișezi subtitrări generate automat, acestea fiind doar câteva exemple de experiențe AI.

Toate aceste experiențe sunt protejate de o serie de tehnologii precum ASUS Adaptive Lock care îți blochează dispozitivul când te îndepărtezi de el, ASUS AiSense care îți urmărește privirea și care reduce intensitatea imaginilor când nu te uiți în mod activ la ecran, până la recunoașterea facială Windows Hello și dispozitivul Microsoft Pluton, o combinație de securitate hardware integrată în procesor și software care oferă o apărare unificată, reducând potențialii vectori de risc.

O experiență multimedia de neuitat

Vizualizarea online a clipurilor preferate sau streamingul celor mai noi filme de pe platformele digitale de conținut se face pe un excepțional ecran ASUS Lumina OLED cu rezoluție 3K și rată de afișare la 120 Hz, un panou care poate fi și tactil și care transformă fiecare moment într-unul incredibil de detaliat și realist. Experiența senzorială este completată de sistemul audio cu patru difuzoare care oferă un sunet precis, îmbunătățit de bas.

Controlul redării conținutului multimedia se poate face fără efort prin utilizarea touchpad-ului mărit, cu același aspect ca al ecranului, 16:10, detaliu care sporește confortul în utilizare și facilitează execuția gesturilor intuitive de control a luminozității ecranului, a volumului difuzoarelor, sau a redării video, permițând mișcarea rapidă înainte și înapoi.

Poți comanda noul ASUS Zenbook S 14 (UX5406) din eShop ASUS România în configurații puternice pregătite pentru orice situație.

Notă: Experiențele Copilot+PC vor fi disponibile în curând. Sunt necesare actualizări gratuite care vor fi disponibile începând din acest an. Momentul lansării poate varia în funcție de dispozitiv și regiune. Vezi detalii pe aka.ms/copilotpluspcs.

Articol recomandat de sport.ro
Gigi Becali și-a criticat jucătorul la aeroport: "Pe margine mâine! Nu ești vedetă"
Gigi Becali și-a criticat jucătorul la aeroport: "Pe margine mâine! Nu ești vedetă"

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) VIDEO Romanian Legal Awards, 2024. 
Cea mai importantă Gală de Legal din România și-a desemnat câștigătorii
(P) VIDEO Romanian Legal Awards, 2024. Cea mai importantă Gală de Legal din România și-a desemnat câștigătorii

Momentul de referință al avocaturii românești a avut loc în seara de 20 Septembrie, 2024, când Romanian Legal Awards a decernat singurele Trofee Reale, jurizate internațional și independent, din Legal-ul românesc.

(P) Cum să redefinim experiența clienților în 2025, la Customer Experience Forum
(P) Cum să redefinim experiența clienților în 2025, la Customer Experience Forum

Marketing Insiders Group organizează cea de-a 11 a ediție a Customer Experience Forum, în intervalul 16-17 octombrie 2024, la Biavati Events București.

(P) Lux, performanță și inovație la încheietura Nadiei Comăneci: Noua serie HUAWEI WATCH GT 5
(P) Lux, performanță și inovație la încheietura Nadiei Comăneci: Noua serie HUAWEI WATCH GT 5

Noua serie HUAWEI WATCH GT 5 aduce o combinație impresionantă între design sofisticat, durabilitate și inovații tehnologice avansate.

Recomandări
Fost comandant român în structurile NATO, după ofensiva Iranului: „Nimeni nu dorește un conflict extins în Orientul Mijlociu”
Fost comandant român în structurile NATO, după ofensiva Iranului: „Nimeni nu dorește un conflict extins în Orientul Mijlociu”

Un atac de două ori mai puternic decât cel din aprilie. Așa a fost catalogată de experți lovitura Iranului. Chiar și fără urmări serioase este considerată o escaladare majoră.

Mărturiile românilor care trăiesc sub teroarea rachetelor în Israel și Liban: „Ca în Războiul Stelelor arată. Spaima e mare”
Mărturiile românilor care trăiesc sub teroarea rachetelor în Israel și Liban: „Ca în Războiul Stelelor arată. Spaima e mare”

Conflictul din Orientul Mijlociu i-a prins la mijloc și pe mii de români. Stabiliți cu familiile în Israel sau în Liban, trăiesc cu teama că ar putea fi loviți de rachete sau de resturile dezintegrate în aer după loviturile sistemelor defensivă.

Frații Tate și-au primit înapoi mașinile de lux confiscate de DIICOT, dar nu pe toate. Ce s-a descoperit ulterior
Frații Tate și-au primit înapoi mașinile de lux confiscate de DIICOT, dar nu pe toate. Ce s-a descoperit ulterior

Frații Tate au primit înapoi șapte din cele 12 mașinile confiscate de DIICOT în vară. Valoare bolizilor confiscați în vară depășește patru milioane de euro.