Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Barbatul care a vizitat toate tarile din lume pana la 40 de ani. Tara in care copiii s-au speriat sa vada "un om strain"

Gunnar Garfors

Prin 2008, cand vizitase deja cea de-a 85-a tara din viata lui, Gunnar Garfors si-a propus sa le vada pe toate – 198 mai exact. Cinci ani mai tarziu, la 37 de ani, a devenit cea mai tanara persoana care a calatorit in toate statele lumii.

Gunnar nu a renuntat la jobul lui, ci a muncit de peste tot in lume pentru Norwegian Broadcasting Corporation, un post norvegian de radio si televiziune. Intre timp, el a reusit sa scrie si o carte si a creat un site dedicat calatoriilor sale.

El are in palmares si un record mondial: a vizitat 19 tari din Europa in doar 24 de ore.

Gunnar a facut o selectie pentru Business Insider cu cele mai frumoase momente din calatoriile sale:

In Somalia, a vizitat o scoala, iar copiii erau atat de surprinsi sa vada un om diferit de ei incat l-au atins, sa se convinga ca este real.

Gunnar Garfors


Gunnara incercat si o burqa, tot in Afganistan, iar un prieten i-a facut o poza. Imaginea a aparut apoi pe prima pagina a unui ziar francez cu descrierea: "O imagine apropiata a femeii afgane"

Gunnar Garfors


Potrivit lui, "trebuie neaparat sa vezi pinguini in realitate. Sunt niste inotatori incredibili, carora le place sa pozeze."

Gunnar Garfors


El ii sfatuieste pe toti cei care vor sa vada peisaje incredibile sa viziteze Insulele Feroe, un grup de insule aflate intre Scotia, Norvegia si Islanda.

Gunnar Garfors


Desi Iranul este ultima tara la care te-ai gandi sa mergi la ski, Garfors spune ca este o experienta care trebuie incercata.

Gunnar Garfors

 

Sursa: Business Insider, Data publicarii: 6 August 2015
Citeste mai multe despre: calatorii, Gunnar Garfors, tari,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed