MESAJE ZIUA INDRAGOSTITILOR. SMS-uri pe care le poti trimite de Sfantul Valentin persoanei iubite

valentine's day

Daca doriti sa va impresionati jumatatea cu un mesaj aparte, de ZIUA INDRAGOSTITILOR, v-am pregatit cateva declaratii de dragoste mai deosebite. Le puteti trimite si voi prin SMS.

- De ZIUA INDRAGOSTITILOR vreau sa aducem aminte toate clipele frumoase pe care le-am petrecut impreuna si momentele de fericire traite alaturi, cand iubirea parca ne dadea aripi. Simt ca viata mea langa tine a capatat un sens mult mai profund.

- Tu esti jumatatea care ma face intreg, dragostea mea, fara tine n-as mai fi eu, cel de acum. Inainte sa te intalnesc, simteam un gol launtric, de parca imi lipsea ceva vital. Acum ca te am pe tine, acel sentiment a disparut, de parca nici n- ar fi existat vreodata.

- Mi-ar placea ca nu doar VALENTINE'S DAY sa fie sarbatoarea iubirii noastre, ci fiecare zi sa fie o sarbatoare inchinata dragostei.

- Tu ai facut ca singuratatea care imi umplea zilele sa dispara din viata mea pentru totdeauna. Mi-ai adus liniste interioara, un sentiment de bine si multa, multa iubire si fericire…

Citește și
cadou cartofi
Cadoul primit de o femeie din SUA, de Valentine's Day. "Am inceput sa plang si sa strig"
Hanul cu Tei se vinde cu 1,6 milioane€. Clădirea, cumpărată de Ilie Dumitrescu în 2004

- Pentru noi, as vrea ca fiecare zi sa fie o sarbatoare a iubirii. De fapt, nu "as vrea", chiar este.
Cu toata dragostea din lume…

Citeste si: VALENTINE'S DAY. Traditiile si adevarata poveste din spatele Sfantului Valentin

- Iti trimit acest mesaj ca sa-ti aduca aminte de promisiunea pe care ti-am facut-o cu mult timp in urma, si anume, ca te voi iubi mereu. Sper ca in anii ce vin sa ma ajuti, ca si pana acum, sa-mi tin cuvantul.

- Nu trebuie decat sa continui sa fii persoana perfecta care esti.
Al tau pentru eternitate…

- A trecut mult timp de cand ti-am daruit inima mea dar dragostea mea pentru tine nu a scazut in nici un fel, ci dimpotriva. Cu fiecare an, cu fiecare ZI A INDRAGOSTITILOR, cu fiecare moment care trece, simt ca te iubesc tot mai mult.

- Aceasta zi speciala e un motiv in plus sa iti spun ca toata viata mea, toate gandurile mele, toate trairile mele, ti le dedic tie. La multi ani de ZIUA INDRAGOSTITILOR!

- As dori ca ZIUA INDRAGOSTITILOR sa-ti fie plina de cat mai multa iubire si fericire! Si asa va fi, daca acest lucru depinde doar de mine.

- Desi te cunosc de putina vreme, pot spune ca m-am indragostit de tine din primul moment in care te-am vazut. Fiinta mea e plina de fiinta ta. Viata mea de dinainte imi apare asa de schimbata fata de cea pe care o traiesc acum…Ah, cat mi-as dori ca aceasta stare de euforie sa nu treaca… Te iubesc!

- De cand mi-ai aparut in cale, viata-mi este mai frumoasa, lumea imi pare mai buna, pentru ca tu esti alaturi de mine…

- Tu esti unica persoana care imi stie cea mai launtrica dorinta si tu esti singura care mi le indeplineste pe toate. Vreau ca astazi, de ZIUA INDRAGOSTITILOR, sa te invit la o sarbatoare pentru noi doi… La multi ani, regina inimii mele!

- In fiecare zi ma trezesc luminat de dragostea pe care ti-o port, in fiecare zi ma simt coplesit de iubirea ta pentru mine… Lumea imi pare atat de minunata cand tu zambesti…

Citeste si: Cum sa te bucuri de Ziua Indragostitilor alaturi de partenerul tau, chiar daca aveti copii

- Am impresia ca-ti vad chipul si-ti aud glasul la tot pasul, atunci cand nu esti langa mine. De fapt, tu esti mereu cu mine, in visurile si in inima mea… Te iubesc! La multi ani de ZIUA INDRAGOSTITILOR!

- Poate pentru altii dragostea este durere si suferinta, dar eu nu simt asta deloc. Dragostea ta ma face atat de fericita, cum nu banuiam ca voi fi vreodata… Lumea e un loc mai bun cu tine alaturi.

- Tu esti cel pe care il iubesc, si cel care imi doresc sa ma iubeasca mereu… A ta pentru tot restul vietii…

- Pentru ca azi este ZIUA INDRAGOSTITILOR, vreau sa-ti aduc aminte – pentru ca nu o fac cat de des ar trebui – cat de mult te iubesc.

- Tu imi dai sentimentul ca viata este asa cum ar trebui sa fie. Tu ai trezit in mine o forta cu care as putea muta muntii din loc, daca m-ai ruga.

- Alaturi de tine simt ca pot infrunta orice, iubire, pentru ca tu imi esti aproape… Si sper sa imi fii alaturi mereu…
Aniversare fericita de ZIUA INDRAGOSTITILOR!

- Tu esti singura fiinta din lumea asta care ma iubeste asa cum imi doresc eu sa fiu iubit: uneori cu pasiune, alteori cu tandrete… Ma simt un rasfatat al vietii pentru ca tu m-ai ales pe mine sa-ti te insotesc prin viata…

- Imi doresc sa nu te dezamagesc niciodata in alegerea facuta. Promit sa fac tot ce imi sta in putinta ca sa te fac fericita…
Cu toata dragostea din lume, de SFANTUL VALENTIN,
Al tau si numai al tau….

- Cand sunt cu tine ma pierd fara motiv… Ma regasesc abia atunci cand nu esti langa mine si tot ce-mi doresc e sa ma pot pierde din nou in marea ochilor tai…

- Tu esti focul ce-mi aprinde inima, esti scanteia care ma face sa ard de dor. In bratele tale ma mistuie dorinta… Ma ridic asemeni pasarii Phoenix, din cenusa viselor mele implinite, si nu-mi doresc decat apropierea noptii, ca sa ma aprind din nou in imbratisarea ta … Happy Valentine’s Day, iubirea mea!

Citeste si: Valentine's Day: Ce se intampla in creierul tau si te face sa te simti bine atunci cand te indragostesti. VIDEO

- Tu esti raza de unda care a patruns in sufletul meu si mi-a luminat de atunci fiecare zi. Esti ingerul care ma ocroteste si ma invaluie cu caldura sufletului sau. Fara soaptele tale de iubire, fara privirea ta in care ma oglindesc fericita, fara buzele tale fierbinti, m-as pierde intr-o lume necunoscuta, fara inteles.

- Ziua in care mi-ai aparut in cale imi pare ziua in care m-am nascut din nou. Nu-mi imaginez viata mea fara tine si sper ca si pe viitor, fiecare zi a indragostitilor sa ne gaseasca unul in bratele celuilalt. Si iubirea noastra sa infloreasca in fiecare an, mai puternica. Daca acest lucru depinde doar de mine, stiu sigur ca asa va fi…Happy Valentine, ingerul vietii mele!

- Stelele de pe cer sunt tot atatea ganduri de iubire pe care ti le trimit tie, iubita mea. Cate picaturi sunt in ocean, cu atatea sarutari vreau sa-ti acopar trupul. Cand oceanele vor seca si stelele de pe cer se vor stinge, abia atunci dragostea mea pentru tine se va sfarsi…La multi ani de Sfantul Valentin!

Articol recomandat de sport.ro
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Citește și...
A crezut ca e ceruta in casatorie de Ziua Indragostitilor, dar nu se astepta la ce urma. O farsa de 8 milioane de vizualizari
A crezut ca e ceruta in casatorie de Ziua Indragostitilor, dar nu se astepta la ce urma. O farsa de 8 milioane de vizualizari

Ziua Indragostitilor a fost prilej pentru multe cupluri de a-si celebra relatiile, dar pentru un tanar britanic inspirat a fost un pretext perfect pentru a-i face o farsa iubitei sale.

Cadoul primit de o femeie din SUA, de Valentine's Day.
Cadoul primit de o femeie din SUA, de Valentine's Day. "Am inceput sa plang si sa strig"

Ziua Indragostitilor a fost sarbatorita in fel si chip in intreaga lume. Americanii au lasat deoparte suprizele cu flori si ciocolata si au pregatit anul acesta cadouri care mai de care mai ciudate.

Valentine's Day. Doi romani au vrut sa isi ceara iubitele in casatorie in avion. Ce s-a intamplat insa in timpul zborului
Valentine's Day. Doi romani au vrut sa isi ceara iubitele in casatorie in avion. Ce s-a intamplat insa in timpul zborului

Ziua Indragostitilor a fost un motiv de petrecere pentru romani. Multi l-au cautat sambata seara pe Cupidon in cluburile din Capitala. Iar cei care nu au avut curaj pana acum sa faca pasul cel mare s-au casatorit de proba, 24 de ore.

Recomandări
Arma NATO care va tranzita România pentru a ajunge în Ucraina. MApN îi va asigura combustibilul
Arma NATO care va tranzita România pentru a ajunge în Ucraina. MApN îi va asigura combustibilul

Între timp, apărarea Ucrainei suferă din cauza stocurilor tot mai mici de muniție. Un ajutor substanțial este pe drum din Finlanda, stat care a aderat la NATO anul trecut.

PSD și PNL s-au înțeles: Cătălin Cîrstoiu va fi candidatul comun al Coaliției la Primăria Capitalei
PSD și PNL s-au înțeles: Cătălin Cîrstoiu va fi candidatul comun al Coaliției la Primăria Capitalei

După aproape aproape ore de discuții, coliția de Guvernare a decis luni seară că medicul Cătălin Cîrstoiu este candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei.

Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri
Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri

Peste 1.900 de primării ar fi putut să ia bani europeni prin PNRR pentru înființarea așa-numitelor centre de colectare cu aport voluntar.